Goed behandeld en snel
Correct
Netjes op tijd klaar conform afspraak. Snelle afhandeling. Netjes auto ook nog gewassen en uitgezogen. Prima service
Niet altijd vriendelijk en wordt niet altijd mee gedacht over apk en grote onderhoudsbeurt. Moet dan wederom afspraak inplannen en ben dan weer 1 hele dag mijn auto kwijt. Jammer dit......
Heb geen commentaar, ben uiterst te vrede.
zoals altijd een positieve ervaring
Zoals altijd is het personeel zeer klantvriendelijk aan de service balie
1 minpuntje: het licht van de leenfiets was defect. positief was dat ik meteen een andere fiets kon meenemen
In totaliteit een goede ervaring. Hopelijk is het steeds terugkerende probleem nu ook daadwerkelijk en ook voor in de toekomst verholpen.
Jaarbeurt uitgevoerd
On time and fast service with staff not super friendly and price way above my expectations
Contact met Merijn is top
Gelijk geholpen en gerepareerd
100&
Nieuwe contant slot
Snel en adequaat geholpen
Snel met oog een aandacht voor de klant.
snelle uitvoering van de beurt onder tussen krantje gelezen en koffie gedronken in de wachtruimte prima dus
Een lastig probleem met de parkeer-, dode hoek sensoren is op een professionele wijze opgelost. Blij dat de systemen weer werken en er eindelijk weer gereden kan worden zonder dat het waarschuwingslicht op het dashboard brandt.
Vakkundige en efficiënte garage.
Netjes gebeld na afspraak ingepland via internet over de tijdsduur van het onderhoud of dat ook haalbaar was in mijn agenda omdat ik zakelijk met de auto rijd.
Auto was op tijd klaar om er mee op vakantie te gaan.
Inmiddels heb ik mijn ZOE alweer 2 weken, de koop ging naar volle tevredenheid. Martin van Beuningen is een hele enthousiaste verkoper, denkt met je mee en komt z'n afspraken stipt na en is altijd bereikbaar. Zelfs een door mij op zondag verstuurde mail werd op zondag beantwoord. Aflevering was een feestje. Mijn auto stond klaar met een grote rode strik!. Ik kreeg uitleg over de andere functies van deze ZOE tov mijn ingeruilde ZOE. En tot slot een heerlijke fles wijn. Kortom volop tevreden.
Vertrouwd adres waar men mij persoonlijk kent.
Goede opvolging, afspraak is afspraak, deskundig .
Europalaan 2
5623 LJ Eindhoven