Jammer, dat een klein onderdeel (reflector bumper) niet op voorraad was.
Alles netjes uitgevoerd en volgens afspraak
Heldere communicatie , vriendelijk personeel, en alles volgens afspraak geregeld.
Vriendelijke ontvangst.goede service
Vriendelijk en professioneel personeel aan de balie. Kunt goed merken dat de auto een beurt heeft gehad
Collega aan de receptie heel duidelijk en klantvriendelijk. Reden 4 sterren ligt dus niet aan hem. Nadeel is dat ik niet kon wachten op de APK dus moest met openbaar vervoer op en neer. Middag vrij nemen dus. De telefonische klantbenadering van het centrale nummer (dus niet van dat van Ehv) voor verbetering vatbaar.
Duidelijke uitleg en goede communicatie.
Perfect/klantvriendelijk/ Super, Kortom een uitstekende garage
Ik ben prima geholpen en rijd nu in een fijne nieuwe auto waar ik de komende jaren veel plezier aan ga beleven.
Heel correct. Heel goed verzorgd.
Ik beschrijf de garage als zeer vriendelijke ,waar je graag terug Komt met een probleem
Aleen leen auto viel wat tegen
Moet na een beurt toch een nieuwe afspraak maken voor een update van het radio/nav systeem! (kost toch weer een aantal snipperuren)
Keurig en snel opgepakt.
Afspraken worden goed nagekomen en er is altijd overleg over reparaties en kosten.
Afspraak die is gemaakt, is een paar dagen later geworden dan afgesproken. Auto is later afgeleverd vanuit amstelveen
Terug moeten komen aangezien onderdeel niet op voorraad was.
Onderhoudslampje ging branden na schadeherstel van linkerwielkuip. Het schadebedrijf kon het lampje niet resetten. Hiervoor ben ik naar de Renault garage in Einhoven gegaan. zij hebben dat snel en kostenloos voor mij opgelost. Chapeau!
Dit was mijn 1e bezoek aan uw bedrijf. Ik kan dus nog niet echt goed oordelen over de gevraagde punten.
Afspraak online gemaakt. All afspraken zijn nagekomen. Prima geholpen, geen gekke dingen Vriendelijke receptie medewerkers.
Bij binnenkomst snel geholpen. daarna duurde het toch vrij lang (1,5uur) voordat het defecte, edoch simpel onderdeel (accu) onder garantie was vervangen. Het is jammer dat het "start-stop" systeem niet definitief door de eigenaar kan worden uitgezet. Het blijkt niet best voor de accu (en starter onderdelen) te zijn. Kan dit door Arend worden veranderd? Het "nee" bij aanbevelen betekent dat ik nimmer iets of iemand zal aanbevelen.
Flexibele opstelling om een acute storing direct te verhelpen.
Europalaan 2
5623 LJ Eindhoven