Hoewel mijn auto de dag ervoor door de wasstraat was geweest, is die nogmaals gewassen. Dat was natuurlijk niet nodig geweest, volgens mij. Maar verder is alles naar tevredenheid gedaan.
Jammer dat de werkkosten meer waren dan de kosten van t lampje ;)
Het ging om een APK keuring. Met afkeurpunten (2 beschadigde banden) wellicht als gevolg van het omwisselen (winter/zomer). Uiteindelijk opgelost. Storende factor was de leasemaatschappij welke een voorkeur had voor het merk banden. Mijn mening (en van de werkplaats) is dat 2 soorten banden eigenlijk niet kan.
Kapotte band die ikzelf al had gewisseld werd meteen gemaakt en eronder gezet. Het reservewiel werd weer netjes op zijn plaats gezet.
Alles is duidelijk uit gelegd van te voren bekend gemaakt wat de kosten waren . Netjes behandeld en optijd klaar
Men luistert naar de klant
Klaar terwijl u wacht top
goed en snel geholpen
Probleem niet opgelost en er wordt niet verder naar gekeken.
Klantvriendelijk personeel
Geen opmerkingen.
Correcte ontvangst, vlotte aanpak van werkzaamheden. Correct uitgevoerd.
met name door de benadering van de heer Carlo Aarts uw receptionist
Zoals ALTIJD goed geholpen !
De servicebeurt/controle is zonder problemen verlopen. Daar houd ik wel van. Kwaliteit verhouding tot de prijs is alleszins goed. Mijn Captur was zelfs nog schoongemaakt en gewassen. Ik rijd nu twee jaar in deze auto, en hij bevalt me prima. 3 kleine opmerkingen: * s' Ochtends bij een koude motor vind ik hem wat "bokkig". * De USB-Stekker is moeilijk bereikbaar. Deze ligt in een zwarte donkere uitsparing, en is slecht zichtbaar. * Het verstellen van de rugleuning de voorstoelen gaat draaiend. niet met een snelle handle. Dat is jammer, een beetje terug in de tijd. Verder is het heerlijk rijden, en vooral electronisch is erg veel verbeterd. Veel luxe.
Vriendelijk personeel
Prettige omgang met personeel. Nette afhandeling van wat er moet gebeuren.
goed geplande afspraak en de werkzaamheden werden uitgevoerd volgens afspraak
Geweldige service in deze corona tijd. Had een spijker in mijn band. Werd snel geholpen.
Prima geholpen.
gewoon goed geholpen
goede service / snel geholpen
prima service, snel, vakkundig en klantvriendelijk
Europalaan 2
5623 LJ Eindhoven