Het was tijd voor de eerste controle afspraak, na 1 jaar. Alles perfect geregeld en volgens afspraak.
goed geholpen, duidelijke uitleg
ging voor een winter check en de monteur wees op een lekkage.
Er is mij duidelijk verteld hoe de situatie met mijn auto was. Daar ben ik dus tevreden over.
Afspraak maken, wachttijd en vriendelijkheid personeel; over alles tevreden.
Goed!
Intake, voorlichting over aanpak reparatie en kosten daarvan verliepen vlot en kwamen deskundig over. Al met al oog voor de klant.
Alles goed uitgelegd en bij ophalen auto aan binnen-en buitenkant mooi schoon, fijne service
Goede service op een garantie geval van een ander stern vestiging. Perfect en kostenloos afgeleverd.
Snel en goed geholpen. Zoals het hoort, fijn dat dit nog kan in deze tijd.
Goede en heldere uitleg over onderhoud auto.
Fijne en goede service. Wordt snel geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Kom hier al een tijdje en nog steeds te vrede!
Snel
In tempo, met hoge kwaliteit afgeleverd.
Goed en netjes geholpen
Geen klachten goed personeel vriendelijk en luisteren naar de klant.
Goede service en voor af prijs opgave en vriendelijke
wij zijn zeer tevreden alles tot in de puntjes geregeld goed op tijd en ook op tijd klaar bedankt hiervoor
Fijne, vakkundige mensen die met liefde voor hun vak een reparatie uit voeren.
Op afgesproken tijd onderhoud en vooraf gezegd wat de prijs was en wat ze gingen doen met het onderhoud. Op correcte wijze geholpen .
Zeer goed geholpen , vriendelijk en bekwame medewerkers.
Ik ervaar mijn bezoek bij Arend Auto altijd als zeer plezierig. Vriendelijk, meedenkend, vakkundig en gastvrij.
Geen commentaar
Kan niet beter, zou niet weten wat een verbeterpunt zou zijn. Ook goed om te zien dat er serieus met corona wordt omgegaan.
Europalaan 2
5623 LJ Eindhoven