Op welk moment je komt: je bent altijd welkom! Erg jammer dat de parkeerplaatsen vaak geheel vol zijn!
X
Chef monteur heeft veel moeite gedaan om het navigatiesysteem te updaten.
zie boven; weinig aan toe te voegen
Dinsdag geweest voor budgetbeurt en apk heel goede service.
Ondanks fiks prijskaartje voor wat reparatie’s, toch met goed gevoel naar huis. Er werd prima meegedacht om de kosten niet te hoog te laten oplopen. Offerte al klaar bij aflevering, elke extra reparatie werd telefonisch overlegt. Leenfiets waar zelfs het zadel nog even door de medewerker werd drooggemaakt omdat die door regen nat was...
Kundige en vriendelijke mensen die zorgen dat je auto en tiptop conditie blijft.
Fantastische garage, er werken kundige en erge aardige mensen en zijn altijd heel behulpzaam.
goede samenwerking
doen er alles aan, om de updates voor renault caput 2020, te installeren, of ze de goede hebben is nog de vraag. derde update gehad.
Snel en correct afgehandeld
Aan de balie werd me netjes gevraagd of er vragen of klachten waren. Ik werd gebeld toen de auto klaar was en er werd keurig uitgelegd wat er gedaan was. Daarna werd ik netjes naar mijn auto gebracht.
Klantvriendelijk goede service
Jammer dat ik bijna moet zeuren om gedaan te krijgen dat de accu die niet in orde was wordt vervangen. Daarnaast heb ik best dikwijls moeten aangeven dat er zaken niet goed functioneerde. Ook nu wacht ik af of eindelijk alles is opgelost. Voor mij is duidelijk dat Renault en dus uw bedrijf niet de kennis (software?) hadden de problemen op te lossen.
Banden prima verwisseld. Goed advies gekregen over toekomst ivm mijn voor 4 seizoens-banden
Altijd vriendelijk en oplossingsgericht
Ondanks dat ik de auto zelf niet heb gebracht ben ik telefonisch op de hoogte gehouden en is alles naar wens gegaan. Voor mij was het de eerste keer bij deze dealer en ik heb nu geen reden om voor het volgende bezoek ergens anders te heen te gaan.
Er wordt goed geluisterd en keurig uitgelegd en uitgevoerd.
Zeer goed en zeer vriendelijk
Prima ervaring.
Duidelijk wat ze willen gaan doen en de tijd die ze nodig hebben,eventueel extra kosten worden voorafgaand gemeld en in overleg uitgevoerd. Ook tijdens het wachten is het prettig.
Geen probleem
Snel een afspraak kunnen maken (zelfde week), onderhoud en storing opgelost, leenfiets erbij
Afspraak gemakkelijk gemaakt. Vooraf inzicht in kosten. Duidelijke communicatie.
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-hertogenbosch
Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault