Banden wissel is geslaagd, maar auto trekt nu enigszins naar links.
Goede en snelle afhandeling. Gemaakte afspraken worden nagekomen.
Goede ervaring ,geen klachten!
Verkoper Jasper heeft ons keurig geholpen.
Een goed en fijne persoonlijke contact. We zijn tot nu zeer tevreden over dit bedrijf.
prima bedrijf echter was mijn auto aangemeld voor een terugroepactie van dacia. deze actie was in 2016 al zichtbaar.. ookal kon ik via de rdw geen actie vinden voor onze auto maar oke... niks gehoord van de dealer tot ik mijn winterbanden ging laten wisselen. naar mijn mening moet een garage dit gewoonweg weten van tevoren..auto daar gekocht en in onderhoud. .. onderdelen waren niet in huis kon de auto ook alleen meekrijgen als ik een hele papierhandel zou tekenen... dus kreeg ik een leenauto... oke goede service maar toch RAAR?! volgende dag konden we de auto ophalen. bleek na wat km rijden dat de banden wissel niet was \"afgemeld\" in de auto waardoor er allerlei signalen en lampjes begonnen te branden.. weer terug naar de garage weer een leenauto... dit laatste is in 3 jaar nu al twee keer gebeurt... vervelende is dat je er pas na wat gereden km\'s achter komt. het is gewoon een redelijk gedoe geweest auto brengen ophalen brengen. etc.Helaas geen sorry of excuus.. geen gebaar niks.. jammer. heb ook nog steeds goedenervaringen gehad met deze garage maar na dit voorval ben ik er wel even klaar mee....
Uitstekend, altijd vriendelijk.
Goede ervaringen met Arend Auto.
Prima.. Nabil Tamsamani heeft contact met mij opgenomen voor proef rit. ..offerte gemaakt nagebeld en mij op de hoogte gehouden van voortgang. Auto afgeleverd en alle tijd genomen voor overdracht.. Erg klantvriendelijk...Ik kan alleen niet in R link inloggen daar zou ik graag wat Hulp bij krijgen
Prima. Alles volgens afspraak
prima ervaring.
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-hertogenbosch
Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault