Steeds een correcte behandeling met goede adviezen en sinds kort ook vooraf een indicatie van de kosten van de beurt.
Bij.de eerste binnenkomst krijg je alle aandacht evenals de tijd die genomen wordt bij de receptie, duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden. Evenals na het uitvoeren van de werkzaamheden is er uitgebreide toelichting. Geeft echt een goed en professioneel gevoel deze persoonlijke aandacht, echt top!
Zoals aangegeven.
Ik ben jaren lang bij Arend auto klant geweest . Vriendelijk personeel goede uitleg wat er moest gebeuren of niet omdat het nog goed was. Nu ik bij Stern ben geweest heb ik daar geen verschil in gemerkt ook vriendelijk personeel en ook goede uitleg . Als dit zo doorgaat zal ik ook lang klant blijven bij Stern.
Mijn Trafic kan er weer even tegen. Ook het "gonzende" geluid is verdwenen gelukkig.
De service bij de garage is top. Je wordt goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden, echter valt de prijs altijd tegen helaas (daar kan de garage niets aan doen)
Er zat een barst in mijn voorruit, ik had ongeveer een week van te voren een afspraak gemaakt om dit te laten repareren. 9 uur in de ochtend brengen en om 15 uur ophalen. Om 15 uur werd ik gebeld dat de auto pas de volgende dag klaar zou zijn. Eigenlijk vind ik dit niet kunnen want je rekent erop dat je auto op de afgesproken tijd klaar is. Ik heb wel een goede reden en uitleg gekregen, met excuses en evt vervangend vervoer. En zelfs een flesje wijn, dus er is op een positieve manier aandacht aan besteedt. Verder ben ik altijd uitermate tevreden over het team bij Stern in Den Bosch!!! Zelfs een bos bloemen ontvangen tijdens mijn herstel van Corona, waarvoor heel veel dank!!
Zonder dat ik erom gevraagd had was er een aparte ruimte gereserveerd zodat ik rustig kon werken! Fantastisch!
Prettige sfeer voor de klant, vakwerk en goede voorlichting.
Mijn ervaringen met de Renaultgarage zijn goed.
Alles prima geregeld.
nette ontvangst deskundig
Gewoon goed
Door het personeel werd ik zeer hartelijk benaderd, zowel telefonisch als live bij het brengen van de auto. Ik ben een auto-leek maar desondanks was iedereen enorm respectvol. Dat zie ik bij andere garages wel eens anders: als je een vrouw bent en je komt je kleine autootje brengen dan weet je er vast niks van. Dat gevoel heb ik bij Stern in Den Bosch echt NIET gekregen. Super!
Vriendelijk, goede communicatie.goede service.
Na een proefrit te hebben gemaakt in een renault Kadjar uiteindelijk beslist om de auto aan te schaffen. Met de verkoper de afspraak gemaakt dat het beschadigde leren hoesje van de versnellingspook gemaakt zou worden. Auto is 2 weken hierna afgeleverd en tot onze verbazing was het hoesje niet gemaakt. Volgens de verkoper hebben ze het geprobeerd met lijm te maken en was het niet gelukt. Ik ben verbaasd dat we hier niet eerder over geïnformeerd zijn en voor ons is dit gewoon een flinke tegenvaller. Je koopt voor veel geld een occasion, we hebben voor de rest weinig onderhandeld en dit wilden we gewoon gemaakt hebben. De verkoper is ineens minder vriendelijk en geeft aan niks meer voor ons te kunnen betekenen, dit valt gewoon heel erg tegen en je verwacht dit niet van een professioneel bedrijf. We merkten ook op dat er toch enkele deukjes in de auto zaten en het achterlicht vocht bevat. Dit wordt gelukkig wel (mede omdat we het garantie pakket hebben aangeschaft opgelost).
Ben goed ontvangen en goed geholpen. Alles binnen de planning
even snel een paar nieuwe batterijen in mijn sleutels bedankt voor de snelle actie :)
de kosten werden netjes eerst doorgegeven voor de reparatie werd uitgevoerd ,met goed uitleg
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-hertogenbosch
Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault