Prima, vriendelijk en komen afspraken na!
Leuke en spontane medewerkers en zeer goede service
Prima geholpen, niks te klagen. Wel jammer dat ik 2 nieuwe banden nodig had en ik deze week een mail kreeg dat er een kortingsactie is op banden. Als ik dat had geweten, dan had ik de afspraak een weekje verzet
Fijn bedrijf. Ik had geen afspraak maar was in de buurt en mijn auto gaf een storing aan. Werd gelijk geholpen.
Goed geholpen, fijn advies, nette aflevering
jammer dat het bij de aflevering mis is gegaan Renault Clio gekocht gebruikt 2013 zou helemaal piekobello nagekeken worden bij aflevering.jammer volgens mij niet gebeurd,aflevering kosten betaald ,zou grote beurt krijgen krassen deukjes stoelen zouden schoongemaakt worden,deukjes waren er twee uitgehaald, krassen keurig weg gepoetst na twee x wassen zaten ze er weer ,stoelen nat doekje over gehaald waren nog smerig en in de motor ruimte slang kapot kon je al zien bij het openen van de motorkap ouwe olie, filters vies ,88 punten controle geloof er niets van,dit kan je verwachten bij autohandelaren maar niet in een gerenommeerde garage?gelukkig is het na 11 maanden bijna opgelost.vervelend is als ik nu binnen loop dat ze denken daar heb je die zeur weer. mvg S Cornelissen
Voelden ons vanaf de eerste kennismaking welkom. Zijn door Nabil op een rustige en ter zake kundige manier door de aankoop begeleid. Hadden hier een goed gevoel bij. Gedaan wat er beloofd werd. Zijn zeer content met onze Clio
service is goed en correct
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-hertogenbosch
Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault