Moest met spoed geholpen worden. Aangezien wij die middag naar Frankrijk zouden gaan met de auto. Kreeg de avond er voor een storingsmelding... \"controleer de inspuitsysteem\". Naar Arend gereden en 1.5 uur later is de storing opgelost en konden wij onze weg vervolgen...
Betrouwbaar snel volgens afspraak vakkundig
Onderhoud is prima gedaan. Afwikkeling van problemen met de nieuwe sleutelkaart en terugkoppeling op teveel in rekening gebrachte kosten is ronduit dramatisch.
Ietwat teleurstellend bij zowel het maken van de afspraak voor een onderhoudsbeurt en APK (aparte opstelling garagemedewerker tijdens tekefoongesprek) als na de verrichtingen toen bleek dat gemaakte afspraken over te verrichten handelingen tijdens het onderhoud eenzijdig en zonder overleg door de garage niet zijn uiitgevoerd (wat leidde tot een onbevredigend telefoongesprek toen wij hIer later navraag over deden). Zijn we absoluut NIET gewend van Arend waar onze autos all jaren in onderhoud zijn.
Fijn dealerbedrijf met goede werkplaatsreceptie en goede monteurs.
Ik was hier voor de winterbandenwissel. Dat duurde anderhalf uur!!! Toen ik een andere leaseauto had moest ik altijd naar Euromaster, daar duurt het ongeveer 15 a 30 minuten. Dat vind ik normaal. Bovendien heeft niemand bij Arend me van tevoren gemeld dat het zo lang zou duren; dit kostte mij veel productieve tijd. De volgende keer bel ik eerst een andere Renault garage om te vragen of het daar ook zo lang duurt. Anders ga ik aan de leasemaatschappij vragen of ik naar Euromaster of vergelijkbaar mag.
Prima enbovebal snelle service!
Top. Gebeld met een \"vage\" klacht. Kon dezelfde dag langskomen. Probleem dezelfde dag opgelost in de werkplaats. Chapeau!
Zeer vriendelijk personeel, nooit overschreiding van de offerte.
Onderstaande geldt in het algemeen. We hebben met drie personen contact gehad
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-hertogenbosch
Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault