Prima. nooit geen problemen. Altijd keurig geholpen.
Prettig en snel geholpen
Prima.
Slordig. Wegbrengen was te laat. Doorgeven dat de auto klaar was gebeurde ook te laat Zelf moeten vragen of er bijzonderheden waren
Prettig, klantgericht met open structuur.
Sluitings tijd om 17.00 uur is niet meer van deze tijd mensen zijn meestal later van hun werk om de auto op te halen Des al niet te min snap ik ook de inzet personeel dus neem het is mee in de discussie om sluitings tijd op te hogen naar 18.00 uur
Goede service snel geholpen
Mijn nieuwe captur had een probleem met de r-link.ik kwam zonder afspraak, en werd meteen geholpen. Na 1/2 uur was probleem opgelost.
Bij de aankop van de auto ben ik zeer vriendelijk geholpen Bij de eerste kleine gebreken ben ik geschrokken van de kosten een voorlamp verwisselen van een auto van nog geen jaar oud met nog ruim vijf jaar garantie €28,02 in rekening brengen waarvan €13,20voor het vervangen van de lamp vind ik onbehoorlijk duur
prima, snel geregeld. Maar zie wel dat de auto in de wasserette is geweest wat ik echt nooit doe omdat je dan krasjes krijgt. Dus dat vind ik wel erg jammer. Ook het suizen bij het raam is niet opgelost, het was er al maar na de aanrijding is het wel erger geworden.
is prima
klantvriendelijk, goede service
Advies is om niet de klant te laten aangeven welke OH gewenst en/of benodigd is maar om dit door renault te laten geven op basis van kms en onderhoudsadvies
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-hertogenbosch
Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault