Daarna nog terug geweest omdat het systeem aangaf dat rechtervoorband lek was. Dit was niet het geval. Monteur heeft toen opnieuw de banden ingebracht in het computer systeem. Vervolgens geen problemen meer gehad. Uiteindelijk prima dus.
Op alle punten wordt je uitstekend geholpen.
Zie vorige vraag.
tevreden
simpelweg altijd correct!
Hoewel mijn Twingo niet was aangemeld voor de APK heeft Chantal mij toch 'ingepland'. Dankzij haar en de heren uit de werkplaats had ik de auto diezelfde dag al terug. Dat is pas echte service!
APK ging vlot en ook nog kleine reparatie
Goede service, en snelle oplossing voor problemen. Met name de aftersales 👍 (Chantal, super)
Het was de winterservice, dus weinig commentaar te geven
super. altijd een goede service. zeer klantvriendelijk en ook een snelle service.
winterbanden wissel. Helaas voor de zoveelste keer terug gemoeten omdat de auto meldingen maakt wbt tot bandenspanning. (andere band, ventiel niet aangemeld in het systeem) wederom snel opgelost maar wel weer vervelend. goede service verder, niks op aan te merken.
mijn ervaring in uw garage is positief
Men had de storing niet door. Op mijn aandringen accu opnieuw doorgemeten. Daarna goed gehandeld en ingegaan op garantierecht.
Al jaren ben ik van mening dat jullie een prima service leveren. Ik heb echter wel een tweetal opmerkingen: 1 Bij elke bandenwissel krijg ik steeds een brief thuisgestuurd met het verzoek om een afspraak te maken terwijl er al een afspraak staat. 2 In dezelfde brief, in ieder geval de laatste, staat een onjuist kenteken aangegeven (1-ZBL-22) terwijl de overige gegevens wel kloppen. Het kenteken van mijn leaseauto is NL-803-P. 3 Voor het maken van een afspraak krijg ik altijd een hele vriendelijke dame aan de lijn die mij vervolgens probeert door te verbinden met de werkplaats/receptie. Na lang wachten blijkt dat die dan weer in gesprek zijn en vervolgens wordt ik keurig teruggebeld. Kan dat niet klantvriendelijker?
De werkplaats medewerkers zijn zeer professioneel en meedenkend. Mijn complimenten
Doen!!
prima PERSONEEL
deskundig en goed uitleg over de reparatie
Netjes en meteen geholpen
Was zelf te laat voor de afspraak en werd prima opgevangen. De auto is nagelopen en rijdt weer prima. Dank voor de fijne service
Snelle en goede uitvoering van het onderhoud
uitstekend. Met name de receptioniste.
Zorgvuldig, vakkundig , zeer correct, en uiterst vriendelijk
Een groot compliment voor de mijnheer die mij te woord heeft gestaan aan de bali voor onderhoudsplanning: deze man is altijd zeer klantvriendelijk, kalm en help je goed verder.
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-hertogenbosch
Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault