Vriendelijke behandeling en snelle en prima service
Het dak van mijn espace wilde niet meer sluiten. Ik vreesde een dure reparatie. Bleek sprake van slijtage aan rubbers. Reparatie niet voor niets, maar alleszins acceptabel.
De auto moest gekeurd worden en het kapotte mistachterlicht moest gemaakt worden. Geen keuze. Ik zou graag het elektrische raampje achter hebben laten repareren, ware het niet dat het direct zo'n enorme smak geld kost. Dat vind ik jammer. Dan maar even niet, zeker in deze tijd!
Alles was goed geregeld
Prima werk afgeleverd
Afspraken worden nagekomen, zeer vriendelijk en goede service. Auto was ook nog eens schoongemaakt.
Goede afspraken gemaakt en keurig op tijd nagekomen
De A-beurt was snel en goed uitgevoerd. Ik kon er op wachten. De chocolademelk en de paaseitjes waren lekker.
Goed gedaan !!
bij Arend weet men hoe om te gaan met niet alleen auto's maar ook met mensen en het corona virus.
Goed geholpen
Ik ben voortvarend en goed geholpen . Zelfs de leenfiets werd Corona-vrij voorgereden!
Service, auto gratis thuis ophalen en weer terug brengen ivm corona, is door mij zeer op prijs gesteld.
geduldig gewacht op APK
Prima service kwam op zaterdag Ivm Corona Was werkplaats dicht maar werd toch geholpen
Contact met Dacia Service ging heel vlot. Daarna in garage ook vlot geholpen.
Winterbanden wisselen en zomercheck goed uitgevoerd
We zijn al meer dan 30jaar Renault rijders
Zeer klantvriendelijk. Daar kan het filiaal in Tilburg een voorbeeld aan nemen!
Kwam voor de bandenwissel van winter-naar zomerbanden. Keurig en snel afgewerkt.
vriendelijke behandeling het kan of kan niet en vooral eerlijk van beide kanten
Netjes geholpen
Makkelijk een digitale afspraak maken. Er werd netjes op tijd gewerkt en tijdens het wachten goed voorzien van lekkere koffie 😃
Elk probleem wordt soepel opgelost
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-hertogenbosch
Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault