Ik was met drie kwartier klar
Over het algemeen positief
Neemt rustig de tijd om zaken uit te leggen. Geen onverwachte kosten of andere zaken. Vriendelijke mensen!
Auto ging stuk Renault route service geweest (omdat ik op zaterdag niet bij Renault Tilburg, waar in in de buurt was terecht kon). Het duurde al een half uur voordat hij de EOB aansluiting gevonden had.... Bij Stern Den Bosch is het probleem prima verholpen. de enige opmerking die ik heb is dat de leenauto wel erg veel klasses lager is dan mijn eigen auto. Top dat mijn auto gewassen was,
De standaard onderhoudsbeurt is perfect gelopen. Helaas heeft de vestiging 's-Hertogenbosch me niet kunnen helpen met mijn gemelde storing van het R-Link systeem en zal ik mijn vragen via de centrale landelijke support moeten doen. Zou fijn zijn als men het hier lokaal kan oplossen.
ik had een afspraak om 10.00 uur ik melden mij toen zijden ze dat het langer kon duren het was niet in gepland dat ik lang een afspraak had gemaakt dat was niet goed ik ben toch wel geholpen het duurden wel 1.30 uur dat was niet ze erg
Heerlijk dat er de mogelijk bestaat dat m'n auto thuis opgehaald en weer wordt thuis grbracht, Goede adviezen gekregen.
4 dagen lang overal in meegedacht. Leuk personeel. Auto wordt thuis gebracht. En ook nog gepoetst. Top bedrijf.
De service en begeleiding bij uw filiaal in Den Bosch is heel goed, maar de bereikbaarheid via uw centrale telefoonnummer is slecht. Ik had van tevoren wat vragen, ik kon via de meneer die mij te woord stond niet geholpen worden. De lijn werd verbroken, en op een later tijdstip kreeg men geen gehoor bij Stern in Den Bosch, dit is meerdere keren gebeurd, erg frustrerend. En de site waarbij je je kan aanmelden voor de Disney prijs, werkt niet, er is geen link bij betreffende onderdeel
Dik tevreden
Oke
Ik ben goed behandeld
Ze staan altijd voor je klaar en ze zijn heel vriendelijk( chapeau)
Fijn auto brengen leen auto mee en netjes gebeld auto is klaar wist van tevoren wat het ging kosten en als het meer werd zou ik gebeld worden.
Vriendelijk geholpen door medewerker aan de service balie en ook dat de Twingo was gewassen en uitgezogen mvrgr JFM Hillen
Door mij twee zwagers ook een personenauto bij jullie gekocht. (Van Rijswijk, Kinderdijk en Baggerman, Geldermalsen)
Goed ontvangen
Ik vertelde mijn verhaal wat betreft de auto en er kwam met een een monteur mee kijken dat noem ik nou service
Het scherm is gereset en geactualiseerd. De usbet toolbox zat nog in de auto.
Zoals ik hier boven beschreven heb.
Ik ben zeer dankbaar dat u beschikbaar was op Oudjaar, zodat ik weinig hinder onderving voor mijn woon-werkverkeer.
goed geholpen
Zoals gebruikelijk netjes en correct ontvangen. Probleem werd op het afsproken tijdstip direct aangepakt en uiteindelijk opgelost. Tussendoor op de hoogte gebracht van de status en hoe lang nog te wachten. Vervolgens keurige afhandeling van garantiebepaling (was klein misverstand over). Professionele en prettige service!
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-hertogenbosch
Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault