Heel behulpzaam, servicegericht en goede communicatie
De laatste keer dat ik met mijn auto bij Stern Den Bosch ben geweest ging het om een update van het multi media systeem. Ik heb de aut om 08.00 gebracht en gevraagd of ze konden zorgen dat deze begin van de middag gereed kon zijn. Eind van de middag, ca 16.30 kreeg ik een belletje dat de auto gereed stond. Een hele dag voor enkel een update? Ik was dus nu teleurgesteld over de verleende service.
Het duurde best lang voordat de werkzaamheden klaar waren. Na afloop bleek dat ze de auto ook gewassen en gezogen hadden.
De batterij van mijn elektrische brommobiel laten testen bij ze. Ondanks dat ik ongeveer een half uur te laat was door omstandigheden, werd ik nog steeds geholpen! Het zijn aardige mensen, mijn telefoon was bijna leeg en die mocht ik er ook opladen.
na telefonisch contact, als ik voor 17:00 er was dan kon mijn defecte lamp nog vervangen worden. Dit netjes gedaan en geen kosten omdat ik een MyRenault=+ pas heb.
Wordt goed geholpen prima garage
Brian heeft zijn beest GEDAAN TOP MEN
zie hierboven
Op mijn verzoek wordt de Cenic (autom) opgehaald en weer teruggebracht ivm APK en onderhoud. Door de linkeronderbeen prothese heb ik deze service in dit geval nodig. Deze service worzdt door mij zeer gewaardeerd.
Hele goede ervaring
Goede service , en klant vriendelijk.
helaas na telefonische contact met Stern zou ik terug gebeld worden hier geen reactie op gekregen. vervolgens de stoute schoenen aan gedaan en naar de garage gereden en werd meteen geholpen.
Vriendelijk ,deskundig en behulpzaam personeel en staf.
Reparatie van mijn ruitenwisserbladen werd snel en deskundig uitgevoerd.
Ging voor ruis op de raam, maar is nog niet opgelost, als ik boven de 60km rij en bij 100 km hoor ik het nog aan de kant bij de gordel
Goedemiddag Mevrouw, Meneer. Na het bezoek en de ervaring van zeer goede verlichting ben ik zeer tevreden. Mvg Hans.
o ja
Mensen achter de balie prima service. En goed geholpen met de keuze voor de bandenset. Alleen bij het uitladen van de banden erachter gekomen dat ik nu niet weet welke band voor of achter, links of rechts zit. Of maakt dit niet uit? Ik zou denken van wel? En kan ik dezelfde bouten gebruiken voor de andere set?
Prima service en fijn dat de auto bij een beurt als extra service ook wordt schoongemaakt.
Even naar de garage omdat het klepje van de benzinedop vastzat. De baliemedewerker was zeer behulpzaam en heeft mij geen fiets maar een leenauto gegeven, aangezien ik nog naar een afspraak moest. Een uurtje later kon ik mijn auto weer ophalen, good job!
Het is fijn dat de auto gewassen is en uit gestofzuigd, maar wat ik jammer vind is dat men de voor ruit van binnen niet even schoon is gemaakt voor een beter zicht. Men hoeft niet alle ramen van binnen te doen.. Aan de voorkant van de auto zaten de vliegjes er nog op.
Altijd goede service.
Ondanks corona prettige ervaring.
Mijn auto had een technische mankement. Dit is geheel onder de garantievoorwaarden van Renault verholpen. Het contact, de uitleg en de reparatie zijn 100%.
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-hertogenbosch
Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault