Bij Stern 's-Hertogenbosch geldt dat afspraak ook afspraak is.
Fijne ervaring...dik tevreden
Ik ben goed geholpen en te woord gestaan
Ik kwam voor een klein beurtje, maar werd als een grote klant behandeld. Ook een rammeltje in de auto werd verholpen. Ook fijn dat de auto werd gewassen en gezogen!
Uitstekende en vriendelijke service
Ontvangst en behulpzaamheid als erg prettig ervaren. Uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden voortrffelijk.
Bijzonder gastvrije ontvangst met koffie. Ik mocht zelfs in een aparte ruimte/spreekkamer plaatsnemen om in alle rust verder te werken terwijl men met mijn auto bezig was.
De nieuwe parkeerplaatsen, dat is even wennen, maar verder alle complimenten voor uw mensen.
goede aandacht en contact
Deskundig personeel,goede en snelle service
Gewoon een goede service, vriendelijk en klaaar op de afgesproken tijd. dank
Mijn spiegels moesten vervangen worden
Ik ben direct geholpen, het mankement aan de auto was sneller klaar dan was aangegeven en erg tevreden over de klantvriendelijkheid van de medewerkers van de garage.
Via de telefoon werd mij verteld dat ik contact moest opnemen met de ANWB voor een diagnose. In de garage werd mij verteld dat ze eerst een diagnose moesten stellen die de ANWB al gesteld had. Vervolgens kreeg ik een rekening gepresenteerd van €235, terwijl de ANWB gezegd had dat het rond de €100 zou uitkomen. Na protest van mij kon het terug gebracht worden naar €165 en dat is volgens mij toch wel vreemd, ofwel je wordt normaliter een poot uitgetrokken.
Zoals gezegd: heel tevreden, zeer vriendelijk personeel. de auto was zelfs gewassen na de beurt.
Prettig, goede service en komen afspraken na.
Fijne garage prima service echt aanrader kwa garage
Nette en goede service.
Deskundig personeel en een goede uitleg: transparant. Ik zou iedereen deze garage aan bevelen.
Niet uitgevoerde werkzaamheden op rekening, na mijn reactie rekening aangepast.
Alles goed geregeld, echt tevreden
Mijn auto moest voor apk gekeurd worden. Ik heb een afspraak online gemaakt, dit ging snel. Je kan precies een datum uitkiezen, tijd en wat er moet gebeuren. Vervolgens krijg je altijd een bevestigingsmail of die datum/tijd ook mogelijk is. Auto gebracht, je mag kiezen om vervoer te lenen. Netjes gebeld wat er aan de hand was met mijn auto en wat dat zou gaan kosten als ze het zouden maken. Kon dezelfde dag mijn auto weer ophalen (wel in de ochtend gebracht).
Verplaatsen stekkerblok op nieuwe trekhaak. Prima en snel geholpen!!
Auto voor een ontwinterbeurt weggebracht. Checklist netjes doorgenomen en vooraf telefonisch overleg over eventueel extra werkzaamheden. Medewerker achter balie zeer behulpzaam.
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-hertogenbosch
Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault