Mijn auto werd 's morgens van thuis opgehaald en later op de dag weer gebracht. Klasse! Heel prettig. Maar het zou fijn zijn als ik gebeld werd door Stern over het verloop van de ingreep aan mijn auto. Ik had nu geen communicatie met Stern. Ik vind dat jammer. ik had nog wel een paar vragen over de ingreep. Natuurlijk had ik ook zelf kunnen bellen, maar voordat je dan de verantwoordelijke persoon aan de lijn krijgt................... Overigens ben ik tevreden over de ingreep
Kon de auto snel brengen en het probleem was dezelfde dag nog verholpen. Top service!
Ben zeer tevreden over de behandeling als klant en vooral ook over de snelle reparatie
Ook meedenken wat het beste is.
Zie hierboven
Vriendelijk ontvangen en correct te woord gestaan. Prijs kwaliteit verhouding is OK.
Vriendelijke ontvangst, goede koffie en alles op de afgesproken tijd.
De dealer heeft een bandenwissel uitgevoerd en dat ging prima. Vooraf nog even gebeld met mij om de afspraak te checken, werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Blijkbaar geen bijzonderheden te vermelden, want die heb ik niet gehoord (dat zou misschien nog een verbeterpuntje kunnen zijn: als je de banden er toch af hebt en je ziet niks geks, dat dat wel vermeld wordt op de bon... tis maar een idee). Prima, ga zo door!!
Ik kom er als vaste klant regelmatig en altijd word ik erg vriendelijk ontvangen, hoef niet lang te wachten en als er extra werkzaamheden zijn wordt dat altijd teruggekoppeld.
Je weet van te voren wat de kosten zijn en anders wordt je eerst gebeld. Wat een fijne service is, is dat ze de auto ook nog wassen en schoonmaken aan de binnenkant.
Via de website aangemeld voor een werkplaatsafspraak. Er is daarna persoonlijk contact opgenomen om de afspraak te bevestigen. Diagnosestelling van de auto zeer snel en grondig aangepakt.
Via de website een afspraak gemaakt en alles is naar wens verlopen.
De dealer is een en al ontzorgen van de trouwe betrouwbare vierwieler en haar bestuurder. Perfect, klantvriendelijk, duidelijk, oprecht, heldere communicatie, betrokkenheid en service als dienstbaarheid.
Netje geregeld , huurauto stond klaar .
Werd snel geholpen en werd van te voren gebeld dat mijn auto klaar was en ik kon aanfietsen.
Geen toevoegingen
prettig
Goede en snelle service
super
Prima service, in werkplaats en ook het ophalen en terug brengen van de auto was prima geregeld. Dus het aantal punten is 8,5 ! Met vriendelijke groet, Louis Groos
Ben al jaren een Renault rijder en super tevreden over Stern met zijn medewerkers.
Auto werd gehaald en gebracht, keurig!
Vriendelijke ontvangst. Snel geholpen voor de APK keuring.
Zoals je verwacht als klant
Vriendelijk personeel, bellen netjes als het klaar is met de bevindingen. Auto was zelfs schoon gemaakt (even gewassen) en werd netjes weer terug aan de eigenaar afgeleverd. Topservice!
Rietveldenweg 36
5222 AR 's-hertogenbosch
Over Renault- en Dacia dealer Stern: Iedere dag staan we graag voor u klaar en willen we dat u Renault in topconditie blijft. Onze ervaren monteurs kennen uw Renault van binnen en buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. En onze verkoopadviseurs weten als geen ander, welk Renault het beste bij u past. Uw tevredenheid brengt ons verder! Met uw opmerkingen en service kunnen wij onze service blijven verbeteren en verder afstemmen op uw persoonlijke wensen. Ging er iets niet goed? Dan lossen we dit heel graag voor u op. Was u tevreden? Zeg het dan voort, uw ambassadeurschap voor Renault dealer Stern wordt gewaardeerd. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn? Laat het ons dan vooral weten: [email protected] of kijk op onze website: www.stern.nl/renault