Heeft een totaal van 15 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment98%
Klanten waarderen het vriendelijke en behulpzame personeel en de snelle service. Er is een ruime selectie voertuigen tegen scherpe prijzen. Over het algemeen blijft de ervaring positief, met enkele kleine aandachtspunten. De klantgerichte aanpak en betrouwbaarheid maken de ervaring consistent prettig.
Sterke punten
Vriendelijke en behulpzame staf
Snelle service
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Gebaseerd op 11 reviews
Echte vriendelijkheid en goede service.
Het gaat verder dan alleen beleefd zijn; het is het tonen van oprechte interesse en het bieden van een luisterend oor. Wanneer medewerkers met een warme glimlach en proactieve hulp klaarstaan, voelt een klant zich direct gewaardeerd en welkom. Deze persoonlijke benadering transformeert een een routinematige handeling in een waardevolle connectie, wat zorgt voor langdurig vertrouwen en loyaliteit.
25 July 2026
Helmut
Goed contact
Persoonlijk warm
20 July 2026
Mariska
Prettige behulpzaam
Ik ben doof, ik werd toch door hun behulpzaamheid goed geholpen.
21 April 2026
Ruud
Top service
Hele prettige ontvangst gehad
Snelle service en ruime keuze uit
De voertuigen
Buiten dit alles ook nog edn hele scherpe prijs
Ik raad Huurmij echt aan !!
18 April 2026
Dennis van Genugten
Eindhoven
Een snelle service. Bv op hetzelfde dag binnen 1 uur kan ik snel een huurauto krijgen, als ik op hetzelfde dag naar Huurmij Ehv kan e-mailen of lopend naar hun toe. Goede prijs. Vriendelijk personeel met goede communicatie naar de klanten. 2 minpunten:
* géén trekhaak bij deze verhuurder.
* géén button voor whatsapp op hun website.
Voor de rest prima service!!
14 April 2026
Sharon
Top service.
Snel en goed geholpen
13 April 2026
Marcel van Hoof
Mierlo
Goede wagen, veel plezier
Het huren van de bus was makkelijk en ging vlot.
Administratieve handelingen voor- en na de verhuurperiode waren snel en goed.
Gewoon een hele goede ervaring in het algemeen met de bus, comfortabel en goed uitgerust.
Twee punten die mijn inziens beter kunnen is het ophogen van de vrije kilometers per dag, 100 kilometer per dag is erg weinig dan weet je dat je altijd bij moet betalen.
Tweede, het zou fijn zijn om zo vroeg mogelijk het voertuig merk of type te weten. Je wil weten waar je precies in gaat rijden.
25 February 2026
24 February 2026
Bas
Nuenen
Professioneel en persoonlijk
Al enkele jaren tientallen keren autos en busjes gehuurd en altijd zeer professioneel en persoonlijk dienstverlening en uitstekende kwaliteit!
10 February 2026
uitstekend en vriendelijk geholpen
7 February 2026
Niels Aarts
Eindhoven
Ik heb tot nu geen slechte ervaring met dit bedrijf en de medewerkers.
Ga zo door driessen Huurmij Eindhoven.
6 February 2026
A
Eindhoven
Topbedrijf met super fijne mensen die daar werken!
Altijd top en alles goed geregeld! Complimenten aan iedereen daar!
2 February 2026
Erik Rooijakkers
Veldhoven
Tijd optijd en schoon
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
De wijze en snelheid waarop u werd begroet bij ontvangst
De wijze waarop u te woord werd gestaan
Het nakomen van de met u gemaakte afspraken?
De aan u gegeven uitleg van de werkzaamheden, factuur, offerte en/of uw nieuwe auto?
Wenst u dat er contact met u opgenomen wordt naar aanleiding van deze review?
N.v.t.
Review overzicht
Positief sentiment98%
Heeft een totaal van 15 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Over HuurMij Eindhoven
HuurMij Eindhoven beschikt over een ruime vloot jonge huurauto's in alle klassen. Voor ieder mobiliteitsvraagstuk bieden we een gepaste oplossing. Of het nu gaat om een brandstofauto of elektrische auto, een personenbusje of een transportbusje. Voor één dag, één week of langere periode.
Zorgeloos rijden begint hier. Waar wil jij naartoe?