Correctie door miscommunicatie van huur vrachtwagen ging makkelijk. Meelopen om 8.55 uur met openen was vriendelijk. Uitleg wagen en waar al deuken zaten ging prima. Steekwagen niet beschikbaar miste alleen. En we hadden zelf wat verwarring over tijdstip van open zijn op zondags doordat de mail tijdsblok aangeeft van zondag 8 tot maandag 8 uur. Service van sleutels door kluis/bus prettig. En factuur afhandeling en geld terug ook prima.
goed,goede auto,en borg snel terug betaald
Netjes en duidelijk.
Nette en moderne transportbusjes. Voor een kleine meerprijs zijn extra hulpmiddelen voor verhuizen te huur en te koop.
Helder, vlot en duidelijk.
Erg fijn. Alles is naar wens verlopen.
Pijnloos, zonder onverwachte zaken als een te hoge borg of rare schades of procedures. Heel fijn verlopen.
Efficient en betrouwbaar
INQAR HuurMij Leiden is convenient and easy to use. The staff is helpful and friendly, payment is painless and the vehicles are in good condition
Klantvriendelijke medewerkers.
lastig om telefonisch contact te krijgen
Bestelbus gehuurd voor 1 dag, maar door extra werk een dag verlengd dmv telefonisch contact op te nemen. Was allemaal vlot geregeld, ik overweeg in de zomer mijn vakantieauto hier te huren. Prima service en contact.
Uiterst vriendelijk en fideel personeel die op een zaterdagmiddag niet moeilijk deden als het busje een half uurtje later binnen was.