Nu 3x een auto gehuurd, maar ik heb prima ervaringen. Vriendelijk personeel en alle keren een goede en vlotte afhandeling. Zeker een aanrader als je een auto voor een dag, of wat langer wil huren. Zelf heb ik (zo bleek) geen goede kijk op al aanwezige schade, zag zelf het eea aan reeds bestaande schade bij beoordeling vooraf pas nadat de medewerker mij er op wees. Dus netjes en betrouwbaar! Laatste keer bij het inleveren van de auto zelfs een ijsje gehad, het was erg warm die dag!
Alles goed, voertuigen zijn echter lang niet altijd goed schoongemaakt van binnen, liggen bijvoorbeeld oude huurovereenkomsten etc
Mijn ervaringen zijn top bij dit bedrijf. Met name de service die de heer Freek (Leiderdorp) en de heer Edwin (alphen) leveren bevalt mij uitstekend.
Prettig, snel, klantvriendelijk
Een gebruiksvriendelijke en duidelijke website. Een snelle, vriendelijke afhandeling zowel bij het ophalen en ook bij het retour brengen.
Goed.
Prima service, fijne wagen en heel betaalbaar
prima service, fijne auto
goed en deskundig geholpen
Goed. Vriendelijk, vlot, goed materieel.
is goed