Laden reviews...
150 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customer feedback highlights friendly staff, smooth bookings, and good value. The majority praise quick check-in and clear explanations. A few notes refer to billing issues or location concerns, but they do not dominate. Overall, rental experiences are consistently positive with dependable service.
Vriendelijke en vlotte afwikkeling
23 August 2026
Marleen lange
Leiderdorp
Bellen snel terug, goede en duidelijke informatie. Hele goede en adequate service. Prima auto. Er is maar 1 reden waarom ik geen 5 sterren geef: de auto was niet schoon ( noch binnen noch buiten), dat was jammer. Men heeft nog wel heel vriendelijk aangeboden de auto alsnog door de wasstraat te halen toen ik er wat van zei, maar daar had ik geen tijd voor.
20 August 2026
Inge
Leiden
Snel en op korte termijn busje kunnen huren, goede service, uitstekend bedrijf
20 August 2026
Emiel
Leiden
De ervaring was weer zoals ik al gewend was. Duidelijke voorwaarden, vlotte deal en nette afwikkeling waarbij ik geen cent te veel heb hoeven te betalen.
Rinus
Leiden
Efficient; vriendelijk; goeie qualiteit/prijs verhouding; betrouwbaar; flexible.
Poem
Leiden
Keurige bus, goed te regelen, nette medewerkers. Eén puntje wel: ik kon - in de Leidse vestiging - mijn fiets alleen stallen bij een overvol en niet overdekt fietsenrek. Hoewel men zei dat er een camera op stond gericht, vond ik het toch wat riskant om mijn fiets daar te stallen
Arne
Leiden
Was goed geregeld. Snel en vlot gehandeld met ophalen en terug brengen. Vlot je geld terug van de borg. Ik ben een tevreden mens… heb al meerderen keren gehuurd altijd tevreden.
R.W.
Leiden
Echt snel een auto huren daar ,
Marcel Kocken
Leidschendam
Heel goede service, steeds weer heel snel en vriendelijk geholpen!
17 August 2026
Erica
Bedankt Huurmij Leiden
12 August 2026
Urel
Leiden
Prima service en prima materieel. Uitgifte en inname verliepen echter soepel. Top!
Wim
Leiden
De beste deal in Leiden! Een echte aanrader!
Marko
Radojkovic
Goed geholpen aan de balie, alles werd duidelijk uitgelegd, rustige controle van de bus vooraf en achteraf, schone, nieuwe bus.
Willemijn Menken
Leiden
In een ontspannen sfeer een auto huren met gedegen advies en service (wist ik veel hoe die pook in z'n achteruit moest)
10 August 2026
Ronald
WASSENAAR
Alles verliep soepel
Jeroen
Zoeterwoude
Gunstige prijzen, klantvriendelijke voorwaarden. Boeken verliep prima door duidelijke communicatie. Factuur bleek incorrect, maar na 1 telefoontje was direct een credit nota verzonden.
Marco
Snel en betrouwbaar
Paola
Leiden
Prima bus, goeie service en vriendelijk. Kon de bus zonder probleem iets eerder ophalen.
5 August 2026
Anja
Noordwijkerhout
Alles super snel geregeld zowel afgifte als inname en werkelijk een fantastische bus!
Wout
Oegstgeest
Ik had gebeld of er nog een auto beschikbaar was. Mevrouw die ik sprak was spontaan en hielp mij goed op weg. Auto kunnen ophalen en 2 dagen gebruik van gemaakt. Alles is verder netjes afgehandeld.
Hans
ZOETERMEER
Kind and nice workers. Fast and efficient. Not complicated. Nice driving vans. Enjoyed myself.
Jonas
Leiden
Voor de tweede keer gehuurd en alles wat netjes en snel afgehandeld.
3 August 2026
Tamara
Leiden
Zowel het ophalen als terugbrengen ging super efficient
1 August 2026
JJ
Lisse
Vriendelijk personeel, behulpzaam, professioneel. Busjes in prima conditie. Prima gebruikt voor een verhuizing.
30 July 2026
Bob
Leiden
Zijn erg vriendelijk en behulpzaam En ze hebben goeie en leuke auto's
29 July 2026
Niels