Simple as a breeze

Great located in Leiden, super friendly staff, very good price. Great experience altogether.

• Would you recommend us? Yes

Heel goed

Mijn ervaring met huurmij Leiden was heel goed, goed service, vriendelijk.

Goede ervaring

Goedkoop en goed georganiseerd

Goede klantenhulp

Vriendelkjk en duidelijk

De huur van het busje was snel geregeld via internet. De service aan de balie was vriendelijk en bekwaam. De huurprijs leek mij wat hoog maar ik heb geen vergelijking gedaan

Good service, good wheels, great experience

Ik boekte op dezelfde dag een auto last minute als solo reizer, zeer klantvriendelijk, flexible, en de promo auto was top!

Prettig bedrijf en goede auto’s

Enige puntje is dat de auto’s wel schoner mogen voordat ze verhuurd worden.

Altijd prima service

Nooit problemen gehad bij Huurmij Leiden. Altijd goede service, vriendelijke mensen en vrijwel altijd, zelfs op korte termijn, een auto of busje beschikbaar. En vaak nog heel nieuwe auto’s ook.

Fijne service, alles snel geregeld en een goede auto.

Fijne service, alles snel geregeld en een goede auto.

Geweldig bedrijf

2e keer een mini vrachtwagen gehuurd. Altijd alles prima in orde. Geen gezeur. hele vriendelijke medewerkers. Geld van de borg minus de huurprijs binnen 3 dagen weer op mijn rekening. Volgende keer weer daar huren

Top verhuurbedrijf

Vriendelijk duidelijk personeel

Let wel op de schoonheid van de auto!

Als de auto niet naar je zin is wordt er geruild

prettig en snel geholpen.

Locatie zou beter kunnen, parkeergelegenheid voor eigen auto is er niet.

Goede mooie auto, snelle aflevering, dus snel op weg

Goed contact, auto die ik bestelde was er niet, maar alternatief wel. Twee verbeterpunten: ik moest zelf opbellen om te vragen of er een alternatief was. Dat zou ik in de e-mail zetten waarin stond dat de gevraagde auto niet beschikbaar was. Auto op zondag ingeleverd maar niemand aanwezig, dus systeem heeft eerst twee dagen huur in de factuur gezet in plaats van 1. Is prima opgelost, maar weer na zelf bellen, terwijl in de aanvraag maar 1 dag stond.

Vriendelijk, professioneel en snel

Mijn ervaring met huurmij Leiden zeer goed

Prettig zaken doen , snel en volgens afspraak

Precies zoals je boekt/afspreekt. Snelle afwikkeling borg en gemaakte kosten

Zeer vriendelijk personeel en goede bussen

Heel goed

Snel en betrouwbaar

Makkelijk te boeken online en snel reactie. Auto’s zijn zoals verwacht en de prijzen zijn lager dan het gemiddelde. Erg handig voor een dagje uit of een weekend weg.

Snel en flexibel

Ze reageren snel, met het juiste aanbod. Planning wijzigen is geen probleem. Geen 10, omdat ik nogal eens naast de Promo auto's grijp (lokkertje ;-))

Makkelijk en geen problemen

Auto kon snel gehuurd worden en makkelijk weer ingeleverd buiten openingstijden. Prima service en geen gezeik, precies wat je wil.

subliem

Alles is goed geregeld, de auto's zijn goed, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, de locatie is voor mij makkelijk te bereiken en ik kan zelfs mijn fiets veilig parkeren.

Super goeie service, groot gemak en vriendelijke mensen

Het afgelopen jaar had ik geen auto en heb ik veel gebruikgemaakt van de huurauto's van HuurMij Leiden. Uitstekend bevallen!

Pesthuislaan 8

2333 BA Leiden