Als de auto niet naar je zin is wordt er geruild

prettig en snel geholpen.

Locatie zou beter kunnen, parkeergelegenheid voor eigen auto is er niet.

Goede mooie auto, snelle aflevering, dus snel op weg

Goed contact, auto die ik bestelde was er niet, maar alternatief wel. Twee verbeterpunten: ik moest zelf opbellen om te vragen of er een alternatief was. Dat zou ik in de e-mail zetten waarin stond dat de gevraagde auto niet beschikbaar was. Auto op zondag ingeleverd maar niemand aanwezig, dus systeem heeft eerst twee dagen huur in de factuur gezet in plaats van 1. Is prima opgelost, maar weer na zelf bellen, terwijl in de aanvraag maar 1 dag stond.

Vriendelijk, professioneel en snel

Mijn ervaring met huurmij Leiden zeer goed

Prettig zaken doen , snel en volgens afspraak

Precies zoals je boekt/afspreekt. Snelle afwikkeling borg en gemaakte kosten

Zeer vriendelijk personeel en goede bussen

Heel goed

Snel en betrouwbaar

Makkelijk te boeken online en snel reactie. Auto’s zijn zoals verwacht en de prijzen zijn lager dan het gemiddelde. Erg handig voor een dagje uit of een weekend weg.

Snel en flexibel

Ze reageren snel, met het juiste aanbod. Planning wijzigen is geen probleem. Geen 10, omdat ik nogal eens naast de Promo auto's grijp (lokkertje ;-))

Makkelijk en geen problemen

Auto kon snel gehuurd worden en makkelijk weer ingeleverd buiten openingstijden. Prima service en geen gezeik, precies wat je wil.

subliem

Alles is goed geregeld, de auto's zijn goed, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, de locatie is voor mij makkelijk te bereiken en ik kan zelfs mijn fiets veilig parkeren.

Super goeie service, groot gemak en vriendelijke mensen

Het afgelopen jaar had ik geen auto en heb ik veel gebruikgemaakt van de huurauto's van HuurMij Leiden. Uitstekend bevallen!

Gevraagd om korting omdat ik zo vaak een auto huur. Wat was het antwoord? Mijn collega weet daar mee

Medewerker had er goed aan gedaan om even deze optie te bespreken maar helaas. Dit speelde zich af maandag rond 16.00 uur. Ben ontevreden over de serviceverlening.

Goed en vlot geregeld

Fijn geregeld,snelle afhandeling

++++

Very satisfied with price vs value services: proper and honest start good prices felxibility fair handling

Goede ervaring

Heldere communicatie. Stond op tijd klaar. Traploper was niet op voorraad en toen kreeg ik een gratis steekwagentje top!!

Goede personenbus

Goed ontvangen en vlotte inname.

Goede auto meegekregen

vriendelijk behandeld bij het afhalen van de auto

Zoals je mag verwachten

Bij aankomst werd de bus klaar gezet. Alle schades werden samen doorlopen. Er was één nieuwe schade die nog niet aangegeven was. Deze werd ter plaatse aangegeven. Helaas stond deze schade wel als nieuwe schade nadat wij de bus weer in hebben geleverd. Na contact te hebben gezocht, werd aangegeven dat de schade inderdaad al voor ons was veroorzaakt en werd het netjes gecorrigeerd.

zeer goed geholpen

goed geholpen

Vlotte service, nieuwe busjes, schoon. Kortom TOP!

Voor de derde keer dit jaar een bus gehuurd. Onveranderd een prettige ervaring.

uitstekend voertuig

Goede service heldere uitleg en vlotte afhandeling.

Perfect geholpen door fantastische medewerkers

Fijn dat ik de bus langer kon huren. En fijn dat de vergeten spullen niet op de fiets mee hoefden maar bij jullie geparkeerd konden worden tot de volgende dag. Bedankt en tot de volgende keer.

Gewoon goed geregeld.

Makkelijk reserveren tegen concurrerend tarief.

Pesthuislaan 8

2333 BA Leiden