5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Transactie prima verlopen. Alles wat volgens plan liep ging sowieso goed. Dat ik de factuur niet begreep vonden ze he-le-maal niet erg geloof ik, ik kreeg tenminste heel vriendelijk antwoord, waarna ik het wel snapte. Toen ik \'s avonds na terugbrengen toch de servicedienst maar even belde om te zeggen dat ik de sleutels keurig in de brievenbus had gegooid, maar dat ik vergeten was de bus op slot te zetten, vond hij het geen probleem om persoonlijk naar het bedrijf te rijden om het op te lossen. Ik bedoel - twee van zulke stommiteiten en nog blijven ze vriendelijk bij Van der Bijl. Kom daar eens om in het Westen! Kortom, hulde, en als er weer verhuisd moet worden weet ik Van der Bijl te vinden. MvM

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

gewoon goed en als je inmiddels in het systeem staat en meerdere keren hebt gehuurd dan is die kritische blik ook weg en gaat het allemaal wat soepeler. Dus men zou in de eerste contacten wat beter kunnen toneelspelen ( want ik begrijp de argwaan uiteraard wel) Ik vroeg of voortaan de rekening digitaal verstuurd kon worden, en dat was geen enkel probleem; zoveel voortvarendheid ben ik echt niet gewend. Verder: ik zou wat vaker huren als het goedkoper kan, nu ga ik denk ik toch een camper kopen die ik dan incidenteel ook als personenauto kan gebruiken. Ik was laatst 2 x op en neer naar den bosch en was 140 euro kwijt. Als ik dat x4 doe heb ik de belasting voor de camper er al uit. Overigens: eenvoudige camperverhuur voor bijvoorbeeld 2 daags bezoek aan familie of evenenment, en dan zelf matras ( opblaasbaar en beddengoed regelen, volgens mij is daar best markt voor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een transportbusje voor een dag gehuurd. Telefonisch gereserveerd, prima verlopen. Afhalen en terugbrengen snel afgehandeld en de borg is vlot terug gestort. Al met al een prima ervaring.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

prima ontvangst, zelfs op zaterdagavond tegen 19.00 u.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Regelmatig een auto gehuurd. Altijd vriendelijke medewerkers. Ze zijn bereidt om met je mee te denken. Nieuwe wagenpark. Goede prijzen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima afhandeling van de vragen, goede service en vervanging van wagens als de gevraagde er niet zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb goede ervaring met dit bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed. Vreindelijk en netjes geholpen (paspoort was verlopen maar geen probleem). Voldoende autos ter beschikking. Goede auto. Snelle financiele afhandeling. Zou er indien nodig weer heen gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van der Bijl is onze vaste partner voor het huren van bussen. De medewerkers staan ons altijd vriendelijk en deskundig te woord. Alle afspraken worden altijd zeer goed nagekomen. Voor ons is Van der Bijl een top-bedrijf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dag. Reservering: 28921, De kosten zijn € 52,- per dag, 100 km vrij per dag, € 0.17 extra km’s. Prijs inclusief BTW, exclusief brandstof. Afrekening: 54,91 op 45 km? Tegenover van der Bijl de auto volgetankt en toch 2 liter diesel rekenen? Vreemde gang van zaken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik huur met regelmatig een personenauto bij dit bedrijf en soms een busje als ik iets moet transporteren. Altijd de nieuwste modellen en schone auto\'s. Vaak kan ik ook nog binnen de gehuurde klasse een merk kiezen. Vriendelijk personeel. Zijn erg flexibel, als een auto eerder beschikbaar is mag ik hem al een dag eerder ophalen!

Hanzeweg 43 b

7418AV Deventer

570665 995

Over INQAR

INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.