Top bedrijf
Vriendelijk en zeer betrouwbaar bedrijf! Top dames en heren, ga zo door! R. Verhoeven
14 April 2025
Review overzicht
14 April 2025
R
Verhoeven
Ik heb een maandabonement en dat bevalt mij erg goed , snelle en vlotte en correcte en nette afwikkeling van de rekeningen en zeer overzichtelijk , altijd vriendelijke behandeling , meedenkende mensen en een altijd mooie en schone auto , ik beveel u dit bedrijf echt aan !
5 December 2019
Martin
Kan niet beter!
5 June 2019
Bart Thijs
3 June 2019
AW Nijenhuis
Deventer
Super! Vriendelijk geholpen en een fijne auto!
1 June 2019
Sharon Rispens
Deventer
deze bedrijf is gewoon de beste auto verhuur bedrijf van deze ik kom en huur al 20 jaar een auto mooi problemen gehad met personeel en met de auto daarom de beste van deventer
29 May 2019
klaas vrieze
deventer
7 May 2019
Willem Kooij
Deventer
Prima. Op korte termijn het gewenste vervoermiddel kunnen huren. Voertuig was schoon en netjes
6 May 2019
Tonko Roolvink
Deventer
Fijn bedrijf. Nemen de tijd voor je. Denken met je mee.
23 April 2019
Linda Bossenbroek
Deventer
Perfect,altijd klantvriendelijk,goede service,voldoende keuze wagenpark, zijn flexibel!! Ben al jaren klant.
15 April 2019
James Heipon
Deventer
Vlotte communicatie, snelle bevestiging van reservering.
11 April 2019
Stefan Stoks
Deventer
Heel jammer/lastig dat de bijgereserveerde steekwagen niet meegeleverd is bij het afhalen. Dit was per mail wel toegezegd. Wij hebben nu elders een steekwagen moeten lenen, wat op het bestemmingsadres niet gelukt is. Verder over het algemeen vlot reagerend bedrijf zonder capsones en met mooie voertuigen.
4 April 2019
Alfred Knol
Deventer
Goed, snelle en heldere communicatie
3 April 2019
Stefan Stoks
Snelle correcte service.
26 March 2019
Frank van den Bos
Maastricht
Vriendelijk personeel. Correcte afhandeling.
21 March 2019
Peter De groot
4 March 2019
Norma Leungen-Mozer
Harfsen
Goede service mooie auto\'s schone auto\'s en een zeer flexibel bedrijf vriende like bediening !
25 February 2019
Martin Vedder
Deventer
Prima, snelle afhandeling. schone auto. geen op of aanmerkingen
22 February 2019
Bart Hagenbeek
Deventer
Erg goed. Vrijwel nieuwe auto voor een goede prijs. Verrekening binnen een dag geregeld.
18 February 2019
Albert Weidgraaf
zonder meer goed
21 January 2019
anoniem
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik goede ervaringen heb met INQAR VAN DER BIJL. Wordt netjes te woord gestaan goede service en de afhandeling ten opzichte van de eindafrekening is ook altijd keurig optijd en het personeel is heel erg vriendelijk. Kortom een fijne firma om uw auto/bus te huren.
21 January 2019
Menzo Eijzenga
3 January 2019
Tony Vodegel
31 December 2018
Mahamuud Saiid
Deventer
Bij INQAR Oost Autoverhuur staat service, flexibiliteit en betrouwbaarheid voorop. Wij verhuren personenauto’s, bestelbussen en verhuiswagens vanuit onze vestigingen in Oost-Nederland. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor korte of langere periodes.
We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je snel, veilig en zonder gedoe op weg kunt. Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste – en jouw mening helpt ons om steeds beter te worden!
Hanzeweg 36
7418 AT Deventer