Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Top ervaring met fijn personeel aan de Bali en goed en duidelijk geholpen met duidelijke en super betaalbare prijzen
30 June 2026
Dosje
Nijmegen
Voor een verhuizing heb ik een bestelbus gehuurd bij Inqar De Beijer. Ik kan niet anders zeggen dan dat het uitstekend was. Mooie bus met alle gemakken, duidelijke uitleg, nette ontvangst en vriendelijk personeel. Ook zijn de kosten duidelijk en is de communicatie snel. Zeer aan te bevelen.
22 February 2021
Philip
Nijmegen
Ik huur regelmatig auto's bij Inqar De Beijer voor mijn werk. Werkelijk niks is teveel gevraagd. Zelfs als de communicatie bij ons te wensen overlaat past Inqar de Beijer zijn service weer naadloos aan. In 1 woord TOP! Super service, goed duidelijke communicatie, heldere afspraken en goede auto's. Kortom een echte betrouwbare autoverhuurder die het woord service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft.
18 August 2020
Monique
Nijmegen
Ze zijn eerlijk, ze luisteren, ze denken/helpen mee, ze zijn flexibel (wij konden elke keer met een telefoontje de huur van de auto verlengen) kortom wij willen alleen nog maar hier een auto of bus huren!
13 July 2020
Diane de Cortie - Cornelissen
Nijmegen
Via het initiatief 'Zorgheldenauto's' in contact gebracht met Inqar De Beijer Nijmegen. Binnen 3 dagen stond er al een auto voor mij klaar en hebben zij mij 3 maanden tijdens de Coronacrisis uit de brand geholpen!
N.v.t.
27 June 2020
Danique
Malden
Ik heb gebeld op vrijdag of er nog een bus ivm verhuizing te huur was en ja hoor zondag 2e pinksterdag mocht ik deze ophalen dezelfde avond weer teruggebracht. Fijne bus en prijs zeer netjes.
2 June 2020
Z.A. Gaal
Nijmegen
Prima auto's voor mooie prijs, zeer klant vriendelijk. Kom hier zeker weer terug!
3 October 2019
André
Nijmegen
Nette auto\'s voor scherpe prijs en zeer klant vriendelijk
1 June 2019
Joost Mom
Westervoort
Top service! Iedere keer weer. Ze denken mee en komen te alen tijde met een passende oplossing.
8 March 2019
Klien Peters
Waardeloos. **********. Huichelaars.
Beveelt niet aan
15 November 2018
N Gramser
Bergen
Beste N,
Vervelend dat u zo'n vervelende ervaring hebt gehad bij Inqar de Beijer. Wij komen graag met u in contact om te kijken waar het is mis gegaan om dit in de toekomst te voorkomen.
Met vriendelijke groet,
INQAR
Erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast ook nog goedkoop.
12 October 2018
Jelmer Berends
3 October 2018
Nicole Dirks
Den Bosch
Prima bedrijf. Persoonlijke service. Snelle reactie. Als je snel een betrouwbare auto nodig hebt kun je hier prima terecht.
23 August 2017
Chris Van Bostelen