Vriendelijk en snelle service
Snel, eenvoudig, supermakkelijk en goed geprijsd!
Voor de 2e keer een bedrijfswagen gehuurd. Prima; inqar is mijn keuze voor een volgende keer.
top!
Goede service en duidelijke communicatie. Afspraken worden correct nagekomen. Ik ben super tevreden.
Geweldig personeel, behulpzaam, vriendelijk, oplossingsgericht. Super service en de wagens zijn in altijd super verzorgd.
Prima. Mijn gewenste type auto was er niet, maar ik ben prima geholpen met een nieuwe oplossing. Kies zo weer voor inqar.
Misschien handig om te vertellen dat er nog btw overheen komt, aan de klant.Denk je een auto te huren voor 35 euro, komt er nog btw overheen.
Beste mevrouw Mettinkhof, Dank voor uw reactie. Er is denk ik wel sprake van een misverstand: al onze prijzen voor particulieren zijn inclusief btw en verzekeringen. De A-klasse die u huurde kost precies €35,- inclusief btw. Ik zie alleen dat er is gekozen voor een verlaging van het eigen risico. In dat geval komt er €5,- per dag bij. Wellicht dat dat de verwarring heeft veroorzaakt. Indien dit onterecht aan u is berekend, horen wij het graag! Wij kunnen dit dan corrigeren. Met vriendelijke groet, Team INQAR Bleeker autoverhuur
Goede ervaring.Heb 1 opmerking: Heb geen eindafrekening gekregen met een verantwoording van het borgbedrag van de 250 euro. Zou dit wel op prijs stellen
Vriendelijke medewerkster, Autos oke Betalen onflexibel, bv internationale rekening zonder BTW
Geachte heer Wolbrink, U geeft aan niet geheel tevreden te zijn over ons bedrijf. Wij betreuren dit ter zeerste. Naar ons idee verliep het contact tot op heden zeer prettig. U geeft aan de dienstverlening omtrent betalingen niet flexibel te vinden, en geeft aan het jammer te vinden dat er niet gefactureerd kan worden zonder btw. Het verleggen van btw is voor ons als verhuurbedrijf helaas niet toegestaan, omdat wij geen producten of langlopende diensten exporteren. Voor het verleggen van btw is "verhuur van een vervoermiddel voor korte periodes” specifiek genoemd als uitzondering op de regels voro het verleggen van btw. Wij kunnen daarom helaas niet factureren met 'btw verlegd'. Voor meer toelichting verwijs ik naar de Belastingdienst: https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/diensten_in_en_uit_het_buitenland/ Naar ons idee is de samenwerking tot op heden heel erg prettig verlopen, en dat zouden wij graag zo houden! Als er dus meer zaken zijn die wij voor u kunnen verhelderen, of als u zou kunnen toelichten wat u er verder toe heeft gebracht onze dienstverlening onvoldoende te kwalificeren, dan horen wij dat graag – op die manier kunnen we dat in de toekomst voorkomen. Met vriendelijke groet, Team INQAR Bleeker Autoverhuur
Dit was mijn eerste keer dat ik een auto (bestelbus) huurde bij welk bedrijf dan ook. Wist dus niet wat ik kon verwachten. Website mag iets duidelijker. Kon niet achterhalen hoe ik de auto weer kon inleveren bij inqar mbt de tijd. Had gehuurd tot 17:30 en kwam er pas bij het bedrijf zelf achter dat ze een luik je hadden waar je de sleutels in kan doen. Vroeg me al af of ik anders namelijk extra uren berekend zou krijgen mocht je niet binnen sluitingstijd van het bedrijf terug zijn. Misschien handig om duidelijk te vermelden op de website. Dit zal uiteraard wel vanzelfsprekend zijn voor mensen die vaker een auto/busje huren, maar voor mij was het een vraagteken. Werd erg vriendelijk en duidelijk geholpen door de dame achter de balie. Toen ik net op weg was kwam ik helaas erachter dat mijn tank niet vol zat. Wijzer stond al stukje onder het volstreepje. Ik had alleen op dat moment geen tijd meer om terug te gaan. Heb in totaal nog geen 170km gereden en bij het tanken ging er maar liefst 25 liter diesel in! Dus uiteindelijk heeft dit me toch (geschat) minimaal 10 en maximaal 20 euro meer gekost dan gedacht. Dit is ook de reden waarom ik dit bedrijf niet bij mensen zal aanbevelen.
Beste Tim, Spijtig om te horen dat bepaalde zaken niet goed bevallen zijn! Wij gaan kijken of wij op de website duidelijker aan kunnen geven dat er ook de mogelijkheid is om auto's buiten openingstijden te retourneren. Een dag is bij ons inderdaad altijd 24 uur en we proberen dat zo goed mogelijk te communiceren. Fijn te horen dat je prettig geholpen bent, daar doen wij ons uiterste best voor. Wat betreft de brandstof: dat is uiteraard niet de bedoeling geweest. Helaas zijn er altijd tankmeters die vol aangeven, terwijl de auto niet helemaal vol is - of juist niet vol aangeven waar ze dat wel zijn. Wij kunnen dit helaas niet altijd controleren, maar het mag uiteraard niet zo zijn dat je betaald voor de gereden kilometers van de voorgaande klant. Je mag altijd bellen om iets dergelijks door te geven (ook na het ophalen van het voertuig), zodat we het ter plekke kunnen corrigeren op de eindfactuur. Wil je contact met ons opnemen om tot een goede oplossing te komen? Je kan een bericht sturen aan [email protected]. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Namens het team bij INQAR Bleeker, Ellen
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.