Laden reviews...
38 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customer feedback consistently highlights friendly staff and clear explanations. They value fast service, straightforward processes, and good value for money. Overall, reviews describe a reliable, professional experience with minimal hassles.
Prettig geholpen.
20 August 2026
Willem
Alphen aan den Rijn
Ik huur altijd een auto als ik meer dan 100 kilometer moet rijden, want ik heb zelf een bejaarde auto. De laatste keer had ik de afspraak om de huurauto om 17.00 uur op te halen. Maar ‘s middags rond 12.00 uur kwam er damp onder mijn motorkap vandaan. Ik ging met mijn auto naar de garage, bleek de radiator te lekken. Ik ging naar HuurMij rond 13.00 uur en ik kreeg een auto om meteen mee te nemen. Kijk dat is geweldige service van het bedrijf.
20 August 2026
Jan
Nieuwkoop
Ben inmiddels wel wat gewend maar de service en snelheid in Alphen aan den Rijn is toch wel weer next level!!! Ga zo door mannen!
17 August 2026
Fris
Rijnsburg
Oke
11 August 2026
Jan
Alphen aan den Rijn
Lekker autootje voor een net prijsje.
8 August 2026
Perry
Cras
kreeg grotere auto mee dan ik had besteld (helemaal oké hoor) netjes schade (krassen en butsen in auto) nagelopen ter waarschuwing
7 August 2026
Y
Alphen aan den rijn
Als je belt word het meteen geregelt. Super vriendelijke mensen die oprecht hun werk goed doen. Zeker een aanrader ook de prijzen zijn goed en betaalbaar!
Kevin
Klantvriendelijk,accuraat,kortom professioneel.
Alexander Noya
Alphen ad Rijn
Snel en netjes te woord gestaan Auto’s in prima staat Borg snel retour
F
Zeer prettig en vertrouwd
31 July 2026
A s Holierook
Alphen a d Rijn
Makkelijk te reserveren, zeer klantvriendelijk.
31 July 2026
Geja Toonen
Alphen aan den Rijn
moesten even wachten in de ochtend omdat meerdere mensen hun gehuurde auto om 8 uur moesten ophalen( is dit handig?) wat andere keren niet zo was. mensen altijd vriendelijk en busje was weer perfect. helemaal te vreden.
26 July 2026
Alles klopte.
22 July 2026
Robertus Verhagen
Hazerswoude-Rijndijk
Twee keer een bus gehuurd. Allebei de keren was de bus netjes en schoon. Dat heb ik bij andere verhuurbedrijven niet altijd gehad. Verder vriendelijk personeel en normale verhuurprijzen.
22 July 2026
Sjoerd Hansen
Alphen aan den Rijn
Mijn ervaring is goed, snel en betrouwbaar en vriendelijke mensen om daar een auto te huren
15 July 2026
C holthuysen
Gouda
Prima geholpen
15 July 2026
Hennie
Alphen aan den Rijn
Ik ben al jaren klant vanwege schoolexcursies. Altijd vriendelijk en goede service. Gewoon: prima en betrouwbaar; precies dat wat je zoekt.
8 July 2026
Ben
Had met spoed een busje nodig was in 20 min. Geregeld
Lex
Top ervaring
Rob
Martin Van Rumt
Alphen aan den Rijn
Prima autoverhuur, ruime 20 kuub vrachtwagen.
3 March 2026
kasper wagemans
Hazerswoude-Dorp
Vriendelijk personeel. Prima geholpen. (ook in Leiderdorp!)
2 March 2026
Paul
Koudekerk ad Rijn
Om 16u45 gebeld of ik een auto kon huren: rond 17u20 reed ik met de gehuurde auto naar huis!
2 March 2026
Karin
Hazerswoude-Rijndijk
Het is ideaal dat je na 17:00 de sleutel kan inleveren in de dropbox. Dat haalt de spanning eraf om op tijd terug te zijn
1 March 2026
Karel