Afspraak maken voor bandenwissel ging snel en goede service. Vriendelijk personeel.
Keurig ontvangst, klantvriendelijk en professioneel Komen zeker terug
zie boven
Altijd vriendelijk, geven goed adviezen, hebben kundig personeel en komen afspraken na.
Zeer goed en marktconform.
De service die is uitgevoerd is uitstekend, alleen kan ik jullie vaak lastig bereiken.
Uitermate klantvriendelijk, heel goed
erg gastvrij ontvangen en de nieuwe bus is zeer netjes afgeleverd!
Goede service en deskundige vakmensen.
Zie boven
Onduidelijke geluiden in mijn BMW werden onderzocht. Dringend advies tot vervanging van distributie- en oliefilter ketting werd snel omgezet in actie.
Aardig personeel, snel geholpen met een afspraak en banden keurig uitgelijnd.
Gespecialiseerd in VW en BMW. Onderhoud van elektrische auto's doen ze ook, echter is dit wel tegen een verhoogd uurtarief a 89 euro die niet van te voren wordt gecommuniceerd. Spreek ook duidelijk van tevoren een maximum bedrag/onderhoud af anders kan de rekening ineens hoger uitpakken dan verwacht. Indien gewenst kunnen er persoonlijke settings aangepast worden in de boordcomputer a 75 euro. De software van het besturingssysteem zelf kan hier niet worden geupdate. Voor regulier onderhoud is het een prima garage, voor softwarematige aanpassingen zou ik een specialist opzoeken.
Nette communicatie. Goede kennis van zaken.
keurig bedrijf .goed uitleg
Top ervaring bij de mannen van Mastenbroek auto’s. Je wordt hier serieus geholpen en leveren gewoon top kwaliteit bussen. Alles is tot in de puntjes verzorgd en al was het een tweedehands bus… het voelt echt als nieuw. Ik had nog wat garantie puntjes, die zijn netjes gerepareerd. Ik ben klant voor het leven. Bedankt mannen! Groeten, Gijs de Waal
Makkelijk te bereiken via telefoon. Bij bijzonderheden altijd overleg. Klantvriendelijk en kennen de klant.
Wij vinden een prettig, schoon, vriendelijk bedrijf dat - voor zover wij het nu kunnen beoordelen - goed werk aflevert. We waren er voor het eerst met onze camper voor een onderhoudsbeurt en het is ons prima bevalen.
Hebben recent een gebruikte BMW aangeschaft en het totaal van de ervaring is te vatten in twee woorden: Eerlijk & Netjes. Eerlijke inruil prijs gekregen, netjes behandeld dus al met al een prima ervaring en kan Mastenbroek zeker wel aanbevelen.
Mooi volgens afspraak
Ervaring was erg plezierig om mee samen te werken. Ze verstaan hun vak.
erg prettig geholpen
alles keurig volgens afspraak en in overleg. zeer tevreden
Wordt mee gedacht. Keurig!
Dorpsstraat 192 A
6741AS Lunteren