Fijn in contact, denken mee en regelen alles snel.
Ik vind het een heel transparant bedrijf. Je weet altijd waar je aan toe bent. Als iets niet nodig is, zeggen ze het ook.
Ik heb mijn camper er gebracht voor een APK beurt. Ze ontdekten dat de distributiesnaar vervangen moest worden, keurig alles gedaan en ook gelijk even wat kleine dingetjes die wel belangrijk zijn geregeld. Ik kan deze manier van werken waarderen. Dit bedrijf ga ik vaker bezoeken met een auto, aan te bevelen dus.
Super bedrijf.
Geweldige service en goede garage. Denken mee. Als je er binnenkomt voel je je al welkom. Ga zo door.
Uitermate vriendelijk, behulpzaam en naar je wensen luisteren met als doel je tevreden op weg te helpen! Meer dan tevreden over receptie en uitvoering, blij dat ik dit bedrijf heb gevonden!
Van BMW Ekris naar Mastenbroek. Top, ten opzichte van een dealer. Bij de dealer is de ervaring altijd is er iets niet goed. Hier bij Mastenbroek altijd alles geregeld. Hou vol dit vol!
Vriendelijk personeel en afspraken komen ze goed na
Deskundig en betrouwbaar
Een keurig bedrijf met een nette goed uitgeruste werkplaats, met vakbekwame monteurs.
Zeer deskundige medewerkers, netjes alles volgens afspraak, duidelijke rekening en de werkplaats is als door een ringetje te halen. Onze Camper is in goede handen ben blij met dit adres in Lunteren
Vriendelijke ontvangst
Alles wordt in goed overleg gedaan
Goed advies, en super vriendelijk.
Fijn bedrijf om de camper in onderhoud te geven, serieus personeel wat hun vak verstaat.
Zeer klantvriendelijk en denken in oplossingen
Camper gebracht voor waterschade. Met Alex rondje gelopen om en onder de camper door. Duidelijke afspraken gemaakt en tussendoor ook nog telefonisch contact gehad. Prima service. DANKJEWEL.
Alles volgens afspraak en reparatie kundig uitgevoerd
Alles super geregeld.
De communicatie en feedback over het onderhoud is geweldig en professioneel. Het onderhoud worst zeer professioneel en goed uitgevoerd. Ook is er een goede open en eerlijke communicatie over het onderhoud en de mogelijkheden.
Juiste diagnose en na prijsopgave vakkundig en bijzonder netjes uitgevoerd.
Goed contact met garage en ook camper monteur. Duidelijk afspraken over contact opnemen bij bevindingen waar men zich ook aan heeft gehouden. Ook duidelijk aangegeven wat wel en wat niet nodig was qua onderhoud.
Probleem adequaat opgelost
Dorpsstraat 192 A