Tot nu toe zeer goed.
Goede ervaring, keurig geholpen. Enige opmerking is van dit onderzoek dat direct ook mijn gegevens gebruik kunnen worden voor andere doeleinden. Met tegenzin ben ik akkoord gegaan.
Beste Herman, bedankt voor uw beoordeling. Uw gegevens worden absoluut niet gebruikt voor andere doeleinden.
Bijzonder vriendelijke en deskundige werknemers - Jurrian van de Weerd heeft ons aan een geweldige auto geholpen. Ook de rest van de familie is zeer te spreken over Mastenbroek en de service.
Vriendelijk en zeer netjes en correct!!
Super Service even panne met de auto maar de mannen van Mastenbroek zoeken het probleem op en regelen het piekfijn in orde... Enthousiast en gedreven en met de nodige secuurheid behandelen zij onze wagen als hun kindje!!! echt TOP
Kundig, snel en zeer goed geholpen
Vriendelijke mensen die ook luisteren. Oplossingsgericht. Denken mee. Prettig dat het mogelijk is om in de werkplaats te komen en mee te kijken. De deskundigheid kan ik niet beoordelen. Ik ben een absolute leek. Ik denk wel dat de deskundigheid ook dik in orde is. Ga zo door!
Snelle service, goede hulp bij de aankoop, aardige mensen.
Je wordt goed op de hoogte gesteld, van het vervolg van de reparatie. Kwaliteit is perfect. Klantvriendelijkheid, bijzonder vriendelijk. Het bedrijf meerdere malen aanbevolen!! Toppers!
Zeer vriendelijk personeel . Nooit moeilijk . En staan altijd voor je klaag
Inmiddels meerdere malen onderhoud laten plegen aan onze camper. Keurig bedrijf, we zijn zeer goed geholpen, er wordt meegedacht en duidelijk gecommuniceerd. Kortom, een prima en betrouwbaar adres!
Goed, net personeel. Staan altijd voor je klaar!
al jaren lang goed ervaring
fijn bedrijf , ziet er netjes en verzorgd uit
wij hebben er een bus gekocht en zijn zeer tevreden over de wijze waarop wij zijn geholpen.
Dorpsstraat 192 A
6741AS Lunteren