super nette zaak vriendelijk personeel
Na de aanschaf van onze camper-bus in oktober 2018 begon voor ons het camper-avontuur. We hadden voor onze ( semi-automaat met schakelrobot ) Renault Master een afleverpakket Plus t.w. van € 685,-- aangeschaft wat ons o.a. een Bovag-garantie van 3 maanden garandeerde. Tijdens deze periode kwamen er een paar mankementen te voorschijn die prima door de garage werden verholpen. Zo moest o.a. een gloei-bougie worden vervangen en een rem-schakelaar. Deze schakelaar veroorzaakte volgens de garage een schakelprobleem waarbij de automaat in een file of bij een verkeerslicht overschakelde in een handmatige bediening. Na het verlopen van de garantie bleek echter de druk-accumulator dit probleem te veroorzaken. De kosten hiervan rond de € 700,-- werden voor de helft door Mastenbroek vergoed waarvoor hulde.
Gewoon super
Wij hebben onze Smart al jaren naar tevredenheid in onderhoud bij Mastenbroek. Nu hebben wij hier een bestelbus gekocht. Een hele nette bus voor een nette prijs. Zeer tevreden hierover.
Ik heb mijn ouden bus in geruild voor een anderen. Ben daar zeer te spreken over
Goed behandeld met aanschaf nieuwe auto, en inruil oude auto. Had het zelf niet goed voor elkaar met de tenaamstellings code van mijn oude auto. Toen heb ik de gelegenheid gekregen om dit ter plekke op te lossen samen met de verkoper. Goede service!
Prettig geholpen, ondanks alle drukte toch snel gerepareerd
prima!
Wij zochten camperbus en kwamen bij Mastenbroek uit. We werden op een prettige manier geholpen en er werd fijn meegedacht over extra's inbouwen. Ook heel eerlijk over wat te duur zou zijn en wat we beter niet konden doen. Goede garantie en service.
Uitstekende ervaring en zeer deskundig personeel
Bedrijf houdt zich ook aan de afspraak die wij gewend waren bij de vorige garage ,dit tot tevredenheid.
Goede ontvangst en zeer bekwame personeel die veel verstand van auto’s hebben
Ongelooflijk snel en accuraat geholpen! Dezelfde dag nog waren er twee splinter nieuwe banden voor me binnen. De volgende dag reed ik weer rond met twee nieuwe voorbanden. Kortom, keurige service, vriendelijk personeel en een nette prijs!
Eenvoudig & Efficiënt ISIN eerste indruk
Prettig overleg, zorgvuldig. Heldere afspraken, service gericht. We kochten een peugeot expert, om te bouwen tot camper. kees zocht m voor ons. Komen graag terug voor onderhoud.
correct en goed
Aan de accuraatheid van de werkplaatsplanning mag nog wel wat attentie worden besteed. Er wordt heel veel marge ingebouwd. Daarnaast, dure BMW originele onderdelen wat niet atijd nodig is. Daarnaast is de faktuur beknopt, geen uitsplitsing van aantal werkuren etc.
Zaterdag 8/12/2018 een gebruikte Transporter gekocht. Wij werden zeer hartelijk en professioneel geholpen en bij het bedrijf is veel mogelijk.
super enthousiaste medewerkers
Prima geholpen met aankoop nieuwe bedrijfsbus zeer tervreden
Dorpsstraat 192 A
6741AS Lunteren