Hallo Richard ik vond het een afknapper dat mijn auto toch een kleine beurt kreeg terwijl ik nog 8000 km moest vd beurt. Ik had je in een mail gezegd apk + uitlaat. Met vriendelijke groet Jeanette Blank
Dat vind ik jammer om te horen terwijl we alles hebben besproken en dat de uitlaat was niet stuk toen hebben wij geadviseerd om een kleine beurt te doen en dat was goed na een jaar kleine stukje gereden te hebben. mvg R Kettenis
Winterbanden naar zomerbanden ging rap, bodemplaat weer eve op z'n plek gezet en systeem op problemen uitgelezen free of charge, prima. Zeer tevreden.
Beste Karel, Dank je wel voor je mooie cijfer en review!
Snel geholpen zonder afspraak te maken,
Beste Armando, Dank je wel voor je mooie review.
duidelijk vakkundig en tegen een normale prijs.
Beste Arthur, Dank je wel voor je mooie review!
Eerste afspraak, zeer goed bevallen. Meteen ingeschreven als vaste klant.
Beste Barend, Dank je wel voor je mooie review! En super dat we je mogen ontvangen als vaste klant.
Goeie garage eerlijk leuke mensen
Beste Henk, Dank je wel voor je mooie review!
Ik word altijd op de hoogte gehouden als het weer eens tijd is om met de auto langs te komen voor het een of ander. Ook als er een onverwacht probleem is kan ik altijd langskomen. Bijzondere aardige mensen, leuke ontvangst, goede service en zeer klantvriendelijk.
Beste Lien, Dank je wel voor je mooie review en mooie cijfer.
Door de zeer vakkundige reparaties door het Kettenis team kan ik weer een jaar blijven rijden in mijn good old Chevrolet Epica
Beste Eduard, Dank je wel voor je mooie review! Veel veilige kilometers gewenst.
Ga hier sinds een aantal jaren heen. Bevalt mij uitstekend. Vriendelijk personeel, denken mee en werken zeer snel en netjes.
Beste Michael, Dank je wel voor je mooie review! Team Kettenis Auto's
Prima garage
Beste Ed, Dank je wel voor je mooie review? Team Kettenis
Zo als boven
Goede garage, goede monteurs, no nonsense, kortom een aanrader!
Goed! Verstand van zaken en doen net het stapje extra en zijn enthousiast!
Kom er al jaren de service die ik hier krijg heb ik nergens anders ervaren het zijn toppers
In goed overleg alles gerepareerd
Apk en diverse reparaties na goed overleg uitgevoerd. Prijs viel me ⁸mee. Fijne mensen.
Vanaf het moment van bestaan van deze garage ben ik klant. Deze garage is zeer betroubaar en heeft mij nog nimmer teleurgesteld. Men is uiterst vriendelijk, gemoedelijk en zeer tranparant. Bij en grote ingreep wordt altijd duidelijk aangegeven wat gerepareerd/vervangen moet worden en wat eventueel binnenkort aan vervanging toe is, alsmede de eventuele kosten. De reparatie wordt niet eerder uitgevoerd dan na overleg met en toestemming van mij.
Beste Leo, Wij doen ons best om vakkundig te werk gaan. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Bedankt voor de mooie review!
Dit bedrijf zegt gewoon waar het op staat en is eerlijk/vakkundig tegenover de klant.
Beste Edwin, Dank je wel voor de mooie review.
Wordt altijd snel en zeer goed geholpen bij Kettenis met een goed resultaat, vriendelijk personeel
Beste Leo, Wat een mooi cijfer, dank je wel voor je mooie review.
Beveel deze garage aan!
Beste Ineke, Dank je wel voor de mooie review! Team Kettenis
Super karretje gekocht voor mijn zoon z’n 18e verjaardag . Top afgeleverd !
Ontvangst is door alle medewerkers altijd hartelijk en klantvriendelijk. Men neemt tijd voor de klant, ook al is het druk. De garage ziet er zeer georganiseerd uit. De service is uitstekend met een prima afhandeling.
Deskundig personeel
Helder en duidelijke uitleg als rekening alsnog hoge uitvalt
Beste Tineke, Bedankt voor de mooie review! Team Kettenis Auto's
Naar tevredenheid geholpen. Goede communicatie; vóór het uitvoeren van eventuele aanvullende werkzaamheden eerst overleg met de klant.
Beste heer/ mevrouw Shyh Yong, Dank u wel voor de mooie review! Team Kettenis Auto's