Keurig en snel geholpen. Van tevoren een prijs kwa kosten en klopte ook. Een zeer tevreden klant.
Prettig en deskundig bedrijf.
Altijd supersnel opgelost als er problemen zijn, perfekt
Goede service. En het rechtstreekse contact met de monteur. Zonder tussenkomst van een receptiemedewerker of iets dergelijks.
Prima service, zeer klantvriendelijk
Snel, vakbekwaam, betaalbaar en gezellig :)
Eerste bezoek, super goed geholpen en sneller klaar dan verwacht. Auto rijdt weer als een zonnetje!!
Ik voel me elke keer weer welkom. Niet alleen voor daadwerkelijke reparatie of onderhoud maar zeker ook voor het deskundig advies en \'open mind\' beleid.
Gewoon goed en de persoonlijke benadering spreekt mij erg aan. Ze weten wie ik ben. Voor mij heel belangrijk.
Goede snelle service,
Zeer goed. Erg betrouwbaar, alles gaat in goed overleg.
Vakkundig. Klantvriendelijk. Prijsstelling is duidelijk en eerlijk ! Een garage om aan te bevelen !!