Altijd netjes en vakkundig geholpen. communicatie verloopt goed en de prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Beste Michael, dank je wel voor je mooie review!
Altijd eerlijk
I needed to do the APK to my car, I took an appointment, I left the car. After only 15 minutes the Garage calls me to say that my car did not pass the APK, instead of calling me to tell me what I should have done for the car to be fixed in order to get the APK, they asked me to pay 35 euro for just declaring to RDW that the car did not pass the examination, what type of Service is this? In my country you could have faced a court case for this bad service.
Goedemorgen meneer Loporchio, Ik heb de auto voor u gekeurd en u na 3 kwartier gebeld om u de reparatie punten door te geven, omdat ik de auto op meerdere punten had afgekeurd. Ik heb u toen uitgelegd dat ik het niet gelijk kon maken omdat het erg druk is. U snapte dat en heeft een reparatie ingepland .ik dacht dat ik u voldoende had geïnformeerd
Zeer aardige mensen, in een erg nette opgeruimde garage, wat ik beiden ook altijd wel veelzeggend vind. Ik heb verder geen technische kennis van auto's dus ik ga ervan uit dat dat bij hen wel goed zit (zo komen ze wel op me over), ik heb nog niet het tegendeel gemerkt, en qua prijs/kwaliteit kan ik wat dat betreft ook niet veel zeggen; of ze goedkoper of duurder zijn. APK was in ieder geval prima bedrag. En kleine en grote beurt heb ik ook wel eens (flink) duurder voorbij zien komen..
prima ervaring bij deze garage
Snelle vakkundige hulp.
Beste Karin, Super om te horen, dank je wel voor je mooie review!
Top service en super vriendelijk
Beste Rene, Dank je wel voor je mooie review!
Persoonlijke kundige garage die meedenkt
Beste Mischa, Dank je wel voor je mooie review!
Niets is de firma te veel
Hoi Henk, Dank je wel voor je fantastische review!
Professioneel bedrijf met de juiste kennis, komt afspraak na. Dank je wel Richard
Ik kom al jaren bij Kettenis auto's en ben daar altijd tevreden over! Goede service en dito kwaliteit.
Beste Mark, Dank je wel voor je mooie review en je vertrouwen in Kettenis Auto's
zeer tevreden over de onderhoud beurt
Beste mevrouw Kok, Dank u wel voor de mooie review!
Richard Kettenis is kundig, houdt de klant op de hoogte van de reparaties en zorgt voor een snelle en voordelige oplossing van het probleem zonder aan kwaliteit in te leveren.
Beste René, Wat goed om te horen, dank je wel voor je mooie cijfer en review!
Goede monteur Richard mijn auto weer goed gemaakt vantevoren netjes offerte gemaakt zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan bij de nota en goede communicatie dus zeker voortaan mijn vaste garage
Beste Maritha, Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat wij jou in de toekomst weer terug mogen zien.
Nog steeds als vanouds
Beste Alex, Dank je wel voor je mooie review!
kom het zelf ervaren
Beste Aad, Dank je wel voor je mooie review!
Ik blijf graag terugkomen voor de keuringen. Prettig om een goede uitleg te krijgen over de auto en alle vragen zijn beantwoord.
Beste Quirine, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je terugkomt voor de keuringen. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe auto, en veel veilige kilometers gewenst.
Ik ben zeer goed en deskundig geholpen. Zeker een aanrader.
Service goed Meedenken met de klant
Beste Mark, Dank je wel voor je mooie review!
Gelukkig kon ik weer snel aan het werk met mijn auto.
Hoi Jessica, Super om te horen, dank je wel voor je mooie review!