Goede service en ik ben zeer tevreden over de deskundigheid !
heel goed
Ik ben al sinds jaar en dag klant bij Autoservice Van Tricht en ik ben uitermate tevreden over de service en vakkundigheid van de mensen.
Jaren lange vriendschap
Rob(van Tricht)en zijn eerste monteur Gerard zijn echte vaklieden. Zij houden hun kennis goed bij. De prijs-kwaliteitverhouding is in orde, d.w.z. dat het geen prijsvechters zijn, maar dat je wel een nota krijgt die duidelijk is en die ook klopt. Goed werk moet nu eenmaal worden betaald en dan is het fijn om te weten dat er niet wordt gerommeld. Mijn ervaring is gebaseerd op het laten onderhouden van drie(merken) auto\'s, waarvan twee nog heerlijk rijden. Ik heb geen bijzondere binding met het bedrijf. Alleen maar als klant. Daarnaast zijn het ook nog eens aardige mensen.
bijna klant nr:een nu nog steeds klant dit zegt genoeg toch?
Prima en betrouwbare vak garage.
Geweldige service en vakmanschap
Mijn ervaringen met Autoservice van Tricht zijn positief. Het was mogelijk om op korte termijn termijn een afspraak te maken en er werd duidelijk verteld wat er aan de auto was gedaan. Ook de kosten vielen mee, dat is bij andere garages wel eens anders. Het contact is prettig en persoonlijk.
Persoonlijke benadering, goede service, en betaalbaar!
Mijn auto is nu 3 jaar tot volle tevredenheid bij Rob en Gerard in onderhoud. Ondanks de reisafstand. Ik woon in centrum Utrecht, laat ik het onderhoud graag bij AST doen. De kennis, de communicatie en ook het meedenken is erg prettig.
Wij hebben onze auto\'s al vele jaren in onderhoud bij Rob en Gerard en zijn hier heel tevreden over.
Woensdagmiddag gebeld, donderdagochtend de auto neergezet, donderdagnamiddag de auto opgehaald. Probleem opgelost voor een goede prijs. Blij dat ik dit adres gevonden heb!
Peter uit Breukelen Al jaren klant en nog steeds top
Altijd heel prettig en vakkundig geholpen, met betaalbare tarieven! Ik ben al jaren een klant van AST.
War im Urlaub und hatte leider zwei Reparaturen nötig. Bin in Deutschland noch nie so freundlich, schnell und günstig bedient worden. Von der Qualität brauche ich garnicht zu reden. Einfach Klasse, ein Vorbild für alle Autowerkstätten!
Merwedeweg 11
3621LP Breukelen ut
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.