4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden pech met onze versnelligsbak, de auto hadden we via Steuger tweedehands gekocht. De reparatie kon relatief snel plaatsvinden en omdat het een tweedehands bak was en Leo Steijger zich nog een beetje verantwoordelijk voelde voor het euvel, bleven de kosten nog enigszins binnen de perken. Over de techniek kan ik zelf niet oordelen vandaar: nvt

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle service. tijdafspraak correct nagekomen.vriendelijke ontvangst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaringen. Ze staan altijd voor je klaar!!! Ook bij onverwachte reparaties word ik direct geholpen..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niet alleen vakkundig onderhoud met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, ook directe service bij onverwachte omstandigheden met praktische oplossingen.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, soms slordigheidje, royaal met leenauto.

regelmatig onderhoud en APK

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

goed en wordt vriendelijk geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kom al jaren bij dit bedrijf enzo ook mijn kennisen.zeer goed geadviseerd en zeer betrouwbaar.ze zijn zo goed dat ik niet eens een proefrit hoef te maken omdat ik de fam. Steyger voor 100% vertouw. top hoor.mijn mazda demio doet het uitstekend.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Hij heeft een Opel verkocht en binnen enkele dagen ging het motormanagement lampje branden. Twee keer terug geweest en het advies om met hoge toeren in de 4e versnelling te gaan rijden. Omdat wij het niet vertrouwden hebben wij een andere garage geraadpleegd en daar bleek dat hij het lampje heeft afgeplakt zodat wij niet meer terug zouden komen. Steyger ermee geconfronteerd en gelijk een arrogante houding, verbod om nog op het terrein te komen en de hoorn op de haak.... wat een service voor een auto van € 6.000,- Wij gaan de Bovag inlichten bij deze oplichter. Ik kan niet geloven dat hij zo\'n hoge score heeft, volgens mij zijn deze beoordelingen van hem zelf afkomstig! Ongelofelijk! Bij de Opel dealer bleken er maar liefst 10 storingen in te zitten.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service en vriendelijke medewerkers

4 sterren: goede service, goed behandeld

vertrouwd adres,hulpvaardig en oplossings- gericht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede contacten en ervaringen.

Snel en goede service. \'

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Woensdag middag gebeld voor een reparatie (vervangen dynamo), Donderdag meteen geholpen, de reparatie duurde bijna 5 uur, het halve front van de auto moest uit elkaar! Super service dat het zo snel geregeld is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben al vele jaren klant bij dit bedrijf , de service is zeer goed en de eigenaar doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen en houdt rekening met de kosten die met reparatie gepaard gaan . Ik heb heb het mee gemaakt dat, nadat ik een ongeluk had gehad en mijn auto behoorlijk veel schade had, mijn auto de volgende dag al weer klaar klaar was . De eigenaar had mijn auto voorrang gegeven ter reparatie omdat ik jonge kinderen had. Bij APK-keuringen krijg ik niet het gevoel bedonderd te worden dat er onnodige reparaties worden uitgevoerd , vaak krijg ik te horen dat er geen schade was en er enkel de nodige vloeistoffen bijgevuld zijn . Al met al een eerlijke handelaar die met zijn klanten rekening houdt en met hen mee denkt.

Top,kan niet beter!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk bedrijf! Fijn geholpen, geen in je nek hijgende verkoper die je een auto wil aansmeren. Bij een volgende auto komen we zeker weer.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Leidseweg 420

2253 JP Voorschoten

Over Autobedrijf Steyger B.V.

Autobedrijf Steyger is gevestigd in Voorschoten. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Bij ons zijn alle merken en modellen auto’s welkom! Neem contact op via 071 576 5555 of mail naar [email protected]. Voor onze verkoopartikelen kunt u terecht in onze winkel maar ook op onze webshop; www.steygerscarshop.nl

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.