Goede en vriendelijke service

Ik kom al ongeveer 5 jaar bij dit goede bedrijf.

super

Met veel aandacht en heel nauwkeurig onderzoek, steeds vriendelijk en mededeelzaam over de stand van zaken. Bij deze mensen voel ik me vertrouwd. Daarom kom ik steeds weer bij Steijger Voorschoten! Dik Kompier

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

We zijn heel netjes geholpen . Niet te moeilijk doen over een krasje . Gewoon onderhandelen waar het op staat. Geen poes pas.

Geweldig autobedrijf

Op zaterdag kreeg ik pech met mijn auto. Met een kofferruimte vol boodschappen ging de kofferdeksel niet meer open. De werkplaats van Auto Steyger was eigenlijk gesloten maar de eigenaar heeft het euvel na veel inspanningen toch weten op te lossen en gerepareerd. Een geweldige ervaring en fantastische ervaring. Hartelijk dank!

vakkundig

er wordt geluisterd naar je wensen

Goed en prettig geholpen

Bij Autobedrijf Steyger een afneembare BRINK trekhaak laten aanbrengen. Maken van afspraak verliep vlot. Uitvoering was ook prima. Kreeg verder duidelijke uitleg bij ophalen auto. Volgende dag deden remlichten van op trekhaak geplaatste fietsendrager het niet. Kon gelijk langskomen en monteur was direct beschikbaar om euvel te onderzoeken. Bleek aan bedrading fietsendrager te liggen, die de monteur zonder extra kosten repareerde. Hiervoor alle lof!

snel gedaan

mijn ervaring kan ik niet omschrijven, het was alleen de trekhaak en die zit er netjes onder ,en vlot klaar

Klantgericht meegedacht en geholpen

Goed geholpen bij onduidelijke bestelling bij trekhaken.nl. Afspraak bij de garage liep zoals ik gehoopt en verwacht had. Prima dus.

• Reden bezoek: Andere reden

Ik heb het bijzonder gewaardeerd dat de schade die door derden aan mijn auto veroorzaakt is tijdens APK/ onderhoudsbeurt (spiegel kapot gereden) zonder morren voor hun rekening genomen is.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Snelle en verzorgde afwikkeling.

Matig

Auto gebracht om 8.15 uur, gevraagd hoe laat klaar,om ongeveer 14.00uur ,kom om 16.15uur moet 45 minuten wachten,was niet klaar, bestelde fietsendrager kan niet geleverd worden(november pas)krijg wel een rekening voor trekhaak en fietsendrager,dat kan natuurlijk niet ,heb alleen trekhaak betaald, voor de fietsendrager word ik in november gebeld..

• Reden bezoek: Andere reden

auto gebracht voor APK en olieverversen ,en gevraagd of ze de achterwisser wilden vervangen. Was verbogen in de wasstraat ,werd gebeld door de monteur dat het wis resultaat nog goed was dus geen onnodige vervanging. Netjes!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Super fijne en deskundige mensen

Zijn deskundig en staan altijd meteen voor je klaar. Een zeer betrouwbaar bedrijf

Nog geen idee

Kom as zaterdag mijn auto halen dus weet het nog niet.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

zeer goed

beste garage welke ik in 50 jaar auto rijdenheb bezocht|||||

Zeer vriendelijk en eerlijk

Mijn ventilator maakte herrie kosten 160 euro,maar achteraf bleek dat niet nodig te zijn dat was wel eerlijk. Bravo

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede ontvangst, montage en uitleg.

Een aandachtspunt vind ik het schoon opleveren van de auto. Aan de bumper leek schade te zijn na montage. Gelukkig bleek het smeer te zijn, die na enig poetsen verwijderd kon worden. Toch even schrikken. Vr. Groet.

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Prettige ontvangst, korte uitleg.

Bij ontvangst werd duidelijk de verschillende mogelijkheden en nadelen van mijn keuze aangegeven. Bij het ophalen van de auto, eind van de dag, werd kort uitgelegd en voorgedaan hoe de afname en het opzetten in zijn werk gaat. Geen vervolg hieraan door bijvoorbeeld de vraag of ik het zelf wilde proberen.

• Reden bezoek: Andere reden

Snel geholpen, heldere uitleg over nodig onderhoud

Bij een grote onderhoudsbeurt werd netjes telefonisch aangegeven wat naast de noodzakelijke dingen ook aan te raden zaken waren met een inschatting van de kosten. Service prima uitgevoerd en prijs zoals aangegeven.

Ok

De service

Vriendelijke ontvangst, het uitzoeken voor onze toyota hybride,wat de trekhaak kon dragen. Zeer ervaren en fijne betrokken mensen. Leenauto op de dag van plaatsing.

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Tot nu toe prima service en afhandeling.

Snelle, correcte afhandeling.

Goede service en betaalbaar

Mijn auto is onlangs voor een kleine beurt geweest. Vooraf werd de prijs genoemd en dus geen verrassingen achteraf. Vriendelijk personeel, ook niet onbelangrijk.

Super goed geregeld

Super afspraken . Nette en aardige mensen

Correcte behandeling

Dat de airco het laat afweten in de zomermaanden is pech, maar dat is zo snel als mogelijk onder deze Corona-omstandigheden opgelost.

Leidseweg 420

2253 JP Voorschoten

Over Autobedrijf Steyger B.V.

Autobedrijf Steyger is gevestigd in Voorschoten. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Bij ons zijn alle merken en modellen auto’s welkom! Neem contact op via 071 576 5555 of mail naar [email protected]. Voor onze verkoopartikelen kunt u terecht in onze winkel maar ook op onze webshop; www.steygerscarshop.nl

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.