Uitstekend !!!

Fijne garage en vriendelijke mensen. Met onderhoud en apk wordt ik al jaren goed geholpen !!!

Dure reparatie bleek onnodig

Kreeg dure reparatie offerte. Second opinion gevraagd bij andere garage. Daar bleek de dure reparatie niet nodig. Maar andere kleine reparatie.

Prima bedrijf

Via de ANWB trekhaak laten monteren. Hebben ze netjes en snel gedaan.

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Prettige ontvangst uitstekende service.

Zie boven

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goed bereikbaar, fijne ervaring!

Eerste ervaring was nieuwe banden monteren en inmiddels vast onderhoudsbedrijf voor onze Yaris.

Persoonlijke professionals

Openhartige en eerlijke gesprekken op zowel technisch als sociaal vlak. Is niet 1 van de goedkoopste , maar wel betrouwbaarste garages die ik ken.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Altijd behulpzaam, heel vriendelijk en kundig team!

Wij hebben inmiddels onze derde auto onder onderhoud bij Steyger en ik ben super tevreden. Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen, het team is kundig en denkt met je mee. De kwaliteit is gewoon heel goed.

Staan altijd klaar

met een persoonlijke benadering

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk, snel en deskundig.

Ben bij dit bedrijf terecht gekomen via de ANWB site, voor het laten installeren van een afneembare trekhaak. De afspraak was snel gemaakt, fijn contact en duidelijk.

• Reden bezoek: Andere reden

Vriendelijk

Netjes en vriendelijk geholpen

Duidelijkheid en zorgvuldige dienstverlening

Raam gerepareerd

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

De mensen van Steyger zoeken door tot zij de fout hebben gevonden

Mijn VW EOS had een storing in het elektronische systeem. De mensen van Steyger hebben er weken over gedaan om alles zo goed mogelijk op te lossen, maar het is gelukt. Ze hebben niet eens alle uren in rekening gebracht, die ze er aan hebben besteed

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Zeer betrouwbaar en perfecte service

Zeer betrouwbaar en goede/vriendelijke service

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Altijd vriendelijk geholpen en geven goed advies, deskundige medewerkers. Staan altijd voor je klaar.

Tenslotte gerepareerd

Ze hebben hun best gedaan

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Altijd een goede en vlotte service.

Airco deed het niet meer. Er is aircoservice gedaan + aircogas bijgevuld. Airco werkt nu weer goed.

Positief!

Een service gericht garagebedrijf!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Een garage met monteurs die met je meedenken. Kleinschalige garage waar de klant op nummer 1 staat.

Mooie trekhaak geplaatst

Vriendelijke mannen en hebben mij goed voorgelicht en een mooie afneembare trekhaak geplaatst. Er zullen vast goedkopere opties zijn, maar de haak ziet er strak uit en dat waardeer ik.

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Kleine garage maar een fijne prettige service

Mijn auto Citroën C4 Cactus sinds 2024 in service en tevreden over de verrichte werkzaamheden zoals basis servicebeurt en vervangen distributieriem.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Snel en goed geholpen klasse

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

De airco werkt weer als nieuw!

De airco maakte een zoemende geluid en moest worden bijgevuld. Via de website een afspraak gemaakt, welke ik telefonisch moest wijzigen. Ik ben vriendelijk behandeld en de airco werkt weer als nieuw!

Prima bedrijf

Slechts een vraagje over een gevonden zekeringetje op de bestuurdersmat maar vooralsnog rijdt de auto goed na de beurt. Heb er nog contact over gehad. Was het nou zo dat in het verleden de auto een wasbeurt kreeg na een grote beurt? Ik had dit jaar gewacht met wassen na de Saharazand regenbui daarom zag hij er van buiten niet netjes uit.

Alles klopte.

Bij Steyger communiceren ze helder en to the point, ze leveren goede kwaliteit, afspraken worden nagekomen en de uitleg was ook uitstekend. Prima, houden zo.

Prima geholpen!

Probleempje met trekhaak het gelijk vakkundig opgelost.

• Reden bezoek: Andere reden

Leidseweg 420

2253 JP Voorschoten

Over Autobedrijf Steyger B.V.

Autobedrijf Steyger is gevestigd in Voorschoten. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Bij ons zijn alle merken en modellen auto’s welkom! Neem contact op via 071 576 5555 of mail naar [email protected]. Voor onze verkoopartikelen kunt u terecht in onze winkel maar ook op onze webshop; www.steygerscarshop.nl

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.