Uitstekende service

Zoals altijd een uitstekende service!

Uitstekend meedenkende monteurs

Meedenken en service staat in een hoog vaandel bij dit bedrijf. Zeer goede ervaringen ook in het verleden. Jammer dat anderen ook die ervaring hebben, hierdoor loopt de wachttijd op.

Altijd goed

We worden altijd fijn en goed geholpen door gekwalificeerde medewerkers. Top team

Prima garage en fijne mensen!

Prima garage en fijne mensen. Willen te allen tijde helpen.

Correcte garage

Correcte afhandeling, flexibel.

Snelle en betrouwbare service

Ik werd telefonisch snel en behulpzaam geholpen bij het maken van een afspraak (voor de eerste keer). Binnen twee weken kon ik terecht voor een kleine beurt. Op locatie heb ik kunnen wachten en werken in de wachtruimte. Zeer nette en schone garage. Na de kleine beurt heeft de garage mij alles vakkundig uitgelegd en kon ik met pin betalen. Zeker een aanrader en daar kom ik zeker terug voor mijn grote beurt.

Top garage

Ik kom hier al jaren en wordt altijd goed geholpen

goed werk

Altijd goed en snel geholpen. Veel begrip voor klant en verstand van auto's!!

Aardige begripvolle benadering en zo mogelijk goede afspraken. Ik ben heel blij met het hele garageteam.

Altijd goede service en kwaliteit!!

Ze komen altijd hun afspraken na, snelle service, duidelijke communicatie en niet duur!! Gewoon heel erg goed!!

Snelle en goede service, vriendelijke mensen

Snelle en goede service, vriendelijke mensen

goed bedrijf

Ben te vrede

een top garage dikke 10

de laatste vijf jaar mijn camper in onderhoud met vertrouwen gegeven bij mijn vorige Camper garage, maar elk jaar was er wel iets vergeten zijn maar kleine dingen maar toch vervelend ,toch de volgende keer maar naar een andere Camper garage kijken tot dat ik Garage Mocking Camper en Caravan service plus accessoires inbouw voorbij zag gaan op Instagram.Gebeld voor Apk, grootonderhoud en distributieriem vervangen ,camper in de ochtend gebracht en de zelfde dag weer klaar ,tot in de puntjes is alles uitgevoerd zelfs de punten die ik vergeten was te melden zijn verholpen ,echt een aanrader een dikke 10.

Super!

Ik wordt altijd super geholpen! Klantvriendelijk

Snelle afspraak en zeer snel op de juiste dag klaar

Netjes aan de telefoon behandeld en snel een mogelijkheid gezocht voor de afspraak.

Prima werk

vakkundig en goed

Top team !

Altijd keurig geholpen. Ook bij problemen zonder afspraak. Vandaar: Top team !

altijd netjes en vakkundig geholpen

Altijd netjes en vakkundig geholpen

Goede service en vriendelijk personeel.

Goede en vakkundige service

Hele prettige afspraken.

Klant vriendelijk, kundig en goed in probleem oplossen.

Kundige eerlijke garage

Eerlijk advies , kosten duidelijk gecommuniceerd van te voren. Kunnen in tegenstelling tot officiële dealers ook nog dingen reparen en doorzien. Kortom goede ervaring.

Ik heb veel vertrouwen in de werkplaatsmedewerkers.

Altijd aardig, begripvol, technisch goed onderlegt en deskundig.

Zeer behulpzaam

Altijd zeer behulpzaam en voor een goede prijs

Snelle service

Fijn dat ik snel tussendoor terecht kon voor een spoedreparatie

Boomgaardweg 61 B

3984 KH Odijk