Laden reviews...
96 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk personeel, betrouwbare service en vakmanschap. De communicatie is duidelijk en afspraken worden nagekomen. Veel klanten waarderen handige opties zoals ophalen en terugbrengen tijdens reparaties. Al met al beschrijven de reviews een betrouwbaar en klantgericht garagebedrijf dat men graag aanbeveelt.
Mijn auto is al jaren bij Garagebedrijf Mocking in onderhoud. Het onderhoud is daar perfect. Bovendien zijn daar vriendelijk en betrokken. Een dikke aanrader!
21 July 2026
Jan
Bunnik
Mocht de camper al een dag van te voren brengen. De camper moest voor een andere reparatie bij hun achterbuurman zijn en zij hebben de camper na de APK daar neergezet. Blijkbaar was er een accupool niet goed bevestigd. Tijdens de APK ontdekt en gemaakt en zoorzien van nieuwe afdekkappen. Ik denk dat dit mij veel problemen heeft voorkomen bij mijn volgende reis naar het buitenland.
16 July 2026
Theunis
Wijk bij Duurstede
X
14 July 2026
William
Odijk
Problemen met de auto, ze maken altijd tijd voor je vrij. Gistermiddag een lekke band, niet meer te repareren. Rond 16:00 uur 2 nieuwe banden gemonteerd. Zeer klantvriendelijk, echt een ouderwetse dorps garage.
14 July 2026
Robert
Odijk
Kundige en vriendelijke monteurs!
13 July 2026
Perfecte service
10 July 2026
Wim
Odijk
Bij Garagebedrijf Mocking weet je waar je aan toe bent. Duidelijke communicatie over de uit te voeren werkzaamheden, goed werk en vriendelijke service.
6 July 2026
Ruud
Odijk
Zeer goede service en prijs kwaliteit is zeer goed
30 June 2026
William
BERGAMBACHT
Goede info vooraf. Je weet waar je aan toe bent. En lekker dichtbij
29 June 2026
Dolf
snel en vriendelijk
19 June 2026
Jos
Odijk
Eerlijk, duidelijk en snel!
18 June 2026
Wesley
Driebergen
De garage is altijd telefonisch goed bereikbaar. Monteurs bellen altijd om met de klant te overleggen. Ik wordt nooit overvallen door extra kosten of reparaties die niet vooraf zijn doorgenomen. Ook geven de monteurs goed advies en ze zijn erg vriendelijk.
18 June 2026
Vanessa
Odijk
Prima service. Vakundig personeel en goede uitleg van de werkzaamheden.
16 June 2026
Martin
Odijk
Makkelijk afspraak maken, klantvriendelijk, professioneel
13 June 2026
I
Odijk
Altijd hebben ze tijd voor een vraag of kleine fix.
12 June 2026
Johan
Odijk
Zeer professioneel, kundig, prettig en eerlijk autobedrijf. Fijn en betrouwbaar personeel, waar je je vanaf de eerste dag "thuis" en op je gemak voelt. Een echte aanrader!
9 June 2026
Jeroen
Bosch en Duin
Ben klant sinds 1989. Altijd al die jaren prima hulp en service gehad. Nu heel mooie nieuwe ontwikkelingen die ervoor zorg dragen dat garage Mocking een goed toekomstbestendig bedrijf blijft met vooral die vriendelijke ongedwongen sfeer. Petje af dame en heren!!!
9 June 2026
Hans
Bunnik
Ik heb een hele goede ervaring met deze garage, vriendelijk personeel en zeer bekwaam. Ook voor de aankoop van een auto is deze garage een aanrader.
29 May 2026
Cees
Odijk
Prima garage. Duidelijk afspraken. Goede service. Vriendelijk personeel.
29 May 2026
Bart
Odijk
Vanaf eerste moment dat wij de beslissing moesten nemen voor een andere garage in onze regio kozen wij voor Garagebedrijf Mocking Odijk. Voor ons een bekende en vertrouwde naam in Odijk, voor de autobranche ervaring met onderhoud van diverse automerken incl. APK-keuring, Leveren van te vervangen onderdelen van Ford, geen probleem. Zelfs bij vervangen van de matten in de auto werden nog de alternatieven aangeboden. Reparatie van een lekke band aan huis was service. Ergo zeer tevreden over dit garagebedrijf, nu bij ons om de hoek!
28 May 2026
Pieter
Odijk
Het team van Mocking staat altijd voor je klaar met hun expertise. Je wordt altijd netjes geholpen
26 May 2026
Marjolein
Hooglanderveen
Fijne garage ze hadden de auto zelfs schoongemaakt aan de binnenkant.
Yvonne
Odijk
Ben er weer erg blij mee. Dank jullie wel
Rens
Odijk
Goed en op tijd klaar en komt ze de afspraak na en gezellig personeel
Cor
Boomgaardweg 61 B