deskundig en volgens afspraak

Kort telefoontje en afspraak was gepland. taak snel en goed uitgevoerd tegen redelijke betaling

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Het komt altijd goed hier.

Ze zijn altijd erg druk maar zoeken toch naar een oplossing en laten je nooit staan. Kwalitatief erg goed. (Daarom hebben ze het ook druk.)

zeer goed

staan altijd klaar om je probleem op te lossen , een auto die het niet doet komt immers nooit goed uit.

Uitstekende dienstverlening

Vakkundige monteurs en zeer prettige contacten

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Al jaren topservice en flexibel

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Wij zijn pas klant bij autobedrijf van Haasteren en ik heb er spijt van dat ik niet eerder klant geworden ben. Je krijgt super eerlijk en goed advies, het team denkt met je mee en heeft super creatieve oplossingen als het normale niet werkt. Reparaties zijn goed en betrouwbaar. Een echte aanrader.

Geweldig mee denken

Fijn en vriendelijke garage!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Topservice, vriendelijk en klantgericht.

Mijn goedkope oude auto wordt net zo goed behandeld als mijn nieuwe auto uit een duurder segment. De monteurs staan altijd voor je klaar en de service is gewoon erg goed.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Mijn eerste ervaring is kort samengevat geweldig!

Heb zelden zo een goede ervaring gehad met een auto garage. Behulpzaam, denken mee en wordt goed overlegd voordat er wat wordt besloten. Prijs is super eerlijk. Mvg, Antonio

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

vriendelijk en zo nodig snelle service

In de vroege morgen een lekke band dus naar de garage waar ik werd geholpen . Bij onderzoek was de band flink beschadigd dur even een leen band er onder voor de veiligheid. de volgende dag de band omgewisseld en rij nu weer veilige kilometers. bedankt voor de snelle service

• Reden bezoek: Andere reden

Goed.

Ervaren, efficiënte garage

Ervaren, efficiënte garage met goede communicatie naar de klant. Denken graag met de klant mee.

Opnieuw supergoed geholpen

Ik ben altijd zeer tevreden met mijn garage Van Haaster. Ze zijn supervriendelijk en superbetrouwbaar. Bedankt voor de goede hulp.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zeer behulpzaam en een prettige communicatie! Vakmensen!

Zeer positieve ervaring gedurende al vele jaren!

Goede service !

Auto goed verzorgt voor de vakantie !

Klant vriendelijk bedijf

Kundig personeel.

Vriendelijk en service-gericht.

Onderhoud aan mijn auto doe ik zelf,maar bij problemen staan ze altijd klaar voor advies of om deze snel en professioneel op te lossen.

Fantastisch

Mijn ervaring is dat ze altijd tijd voor je hebben en dat ze goede sevice geven.

uitstekende en persoonlijke service

Deskundig en zeer vriendelijk

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

heel prettig en erg snel

Ik zette mijn auto op donderdagavond neer voor de APK, vrijdagochtend werd ik gebeld door Jeroen die aangaf wat er mankeerde aan mijn auto, en hij vroeg of ik wilde dat zij dit zouden repareren. Toen ik groen licht gaf zijn ze hiermee aan de gang gegaan en diezelfde middag werd ik gebeld dat mijn auto klaarstond.

Heel goed

Mijn auto is er geweest voor een APK en er werd eerst netjes gebeld voor er een reparatie werd uitgevoerd

Er werken toppertjes

Ook voor oude (niet meer de mooiste) auto’s nemen ze de tijd en zorg om zorgeloos rond te kunnen rijden.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ze weten waar ze het over hebben en leveren goed werk.

Flexibel, vakkundig en vriendelijk

Nu sinds een paar maanden klant bij Jeroen en zijn team, zeer tevreden, flexibel, vakkundig en vriendelijk zijn maar een paar worden maar zeggen als over dit bedrijf. Prijs kwaliteit verhouding goed in balans, niet geheel onbelangrijk in deze tijden. Keep up the good work Rob Klein

Prima!

Zeer klantvriendelijk

Burg. Bakhuizenlaan 16

2451AA Leimuiden

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.