Voor alle problemen een oplossing, altijd keurig en niet te duur
So far my experience with Auto Rietbergen is great! Professional and friendly staff. I had a small service carried out and I am very pleased with the detailed information about the work that was completed. Reasonable pricing as well. It's not out of luck that they are really busy and their schedule is fully booked! Totally recommended!
Goed en vriendelijk geholpen
Vriendelijk en een goede service
De auto weer helemaal op orde. We kunnen weer veilig op weg. Alles wordt netjes toegelicht en overlegd.
Was een fijne ervaring.
Mijn auto werd perfect en vakkundig met een prima prijs kwaliteit verhpuding, gerepareerd
Zeer klantgericht en erg plezierig. Ik kom er al vele jaren met mijn BMW X3 en mijn Adria camper mer 3 liter Iveco motor.
Geweest voor een beurt,apk en nieuwe remschijven en blokken. S'morgens nog gebeld door garage wat er gedaan moest worden, accu bleek ook vervangen te moeten worden. Ik vind een open garage ideaal, je hebt toch nog even contact met monteurs. Ipv bij veel garage 's waar je de sleutel bij de balie afgeeft. Gratis leenauto ook goed geregeld.
Prettig contact, deskundig advies en alles conform afspraak uitgevoerd.
Herman en zijn team overtreffen altijd de verwachtingen. Auto wordt schoon gemaakt en denken altijd mee in de goedkoopste oplossing voor de klant
In ons geval de camper wordt opgehaald bij de stalling,weer keurig netjes terug gebracht ,en goedkoop in zijn service ,vriendelijk personeel
Vriendelijk en deskundig bedrijf. Door onverlaat afgereden linker buitenspiegel supersnel gefixt!! Thanks.
In overleg werd duidelijk gemaakt wat er gedaan werd en de vervangende onderdelen worden na afloop met jou door genomen (waar of) wat het probleem is. Ook de prijs is acceptabel wat in deze dure tijd toch een Hot item is. Kort samengevat.....,een fijne garage waar je je thuis voelt.
Op een drukke vrijdagmiddag staan we met een lekke band bij een tankstation. Binnen een uur is Herman Rietbergen bij onze auto, rijdt nog voor onderdelen terug en zorgt dat wij weer veilig de weg op kunnen. En dat alles voor minder dan de voorrijkosten van de ANWB. Hij heeft onze dag goed gemaakt!
Goeie garage waar je (ook de auto)goed wordt geholpen, en waar ze je op de hoogte houden wat er evt moet worden gedaan, er wordt ook meegedacht. De evt reparaties worden netjes en vakkundig gedaan. Voor mij een top garage!!
Alles volgens afspraak.
Top garage
Prima geholpen en helemaal volgens de afspraken
Ze zijn vakbekwaam en je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen.
Top bedrijf!
Goede communicatie en snelle afspraak.
Altijd gezellig ,en je word goed geholpen
Alles prima geregeld:)
Keyserswey 53
2201 CX Noordwijk
AutoCrew Auto Rietbergen levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.