Top service!

Geweldige service, hebben mijn wagentje sneller gefixed dan ik had verwacht en ook nog eens op eigen initiatief afgeleverd voor de deur van mijn werk. Ze hadden zelfs de kapotte onderdelen bewaard om aan me te laten zien en uit te leggen wat er aan de hand was, terwijl ze niet eens wisten dat ik nog zou langskomen. Net even dat beetje extra, wat mij blij maakt!

Service verlenend en afspraak=afspraak

Vriendelijk, probleemoplossend, bij een eventuele fout wordt het zeer correct afgehandeld. Technisch gebied is kwaliteit zeer goed.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Prima garage er wordt altijd meegedacht en overleg gepleegd.

Goede service, veel expertise aanwezig en er staat een team die er echt voor gaat.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zeer snel onderdelen vervangen en vriendelijke mensen

Vriendelijk ontvangen voor de eerste keer ik heb 10 jaar met deze auto bij een andere garage geweest maar ik had niet meer vertrouwen in die garage.

Top service

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ik wordt altijd zeer vriendelijk ontvangen

Wij komen AL JAREN met meerdere merken auto's voor zowel klein als groot onderhoud. Wij worden zeer goed geadviseerd en gaan de volgende 10.000 km weer met plezier de weg op. Directie Herman en het team monteurs, ga zo lekker door! Ook de koffie en de gastvrijheid is helemaal top! Groet, Hans van der Vlugt

uitstekend

My experience with Auto Rietbergen has been highly satisfactory and I would wish no other garage to look after my car. I have found the service to be willing and professional and with the objective of solving difficulties quickly and efficiently.

prima service

staan altijd klaar

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Behulpzaam klant vriendelijk en een goede service.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prima bedrijf met persoonlijke benadering.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Uitstekende service en deskundig personeel.

Goede afspraken en goede service.

Goed en snel geholpen

Ik kwam vragen ,en het werd de zelfde dag al gemaakt.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: N.v.t.

Vakkundig, vriendelijk en lekkere koffie....

Ben vriendelijk geholpen, personeel vakkundig, kreeg onder de brug alles netjes uitgelegd en prima bakkie koffie. Garage ziet er netjes uit en geordend uit.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zoals altijd helemaal goed.

Zoals altijd helemaal goed, we zijn al jaren een zeer tevreden klant. Ook deze keer is de reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ik word altijd super snel geholpen hier. Als er een lampje stuk is kan ik altijd gelijk langskomen en wordt het gemaakt.

uitmuntend

Er loopt sinds kort een nieuwe zeer ervaren monteur Hij heet Dennis van der Plas en is een expert op het gebied van o.a. Amerikaanse auto`s, echt een topper!!!

Super service

Fantastisch

Goed geholpen

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Tja dit is nog een garage zoals die moet zijn... Even bellen , snel geholpen en zelfs de auto ruikt weer fris .. Ouderwetse service

Vakkundig en flexibel

Zeer klantvriendelijk; 2x APK keuring op het laatste moment af moeten zeggen vanwege onvoorziene omstandigheden. Hier werd flexibel mee omgegaan en uiteindelijk is de auto toch nog op tijd gekeurd.

Uitstekende! Prima werk!

Goede service. Mijn auto rijdt weer prima! Top bedrijf!

Snel geholpen goede prijs

Binnen een middagje klaar, brachten zelfs mijn auto terug. Bijna de helft voordeliger dan het Peugeot servicepunt. Top.

Geweldige goede service.

Prima in orde allemaal.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

alles prima en fijn dat jullie de auto thuis konden brengen

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Heel goed. Problemen gevonden en opgelost.

Fijn dat jullie doorgaan tot het probleem echt opgelost is.

Keyserswey 53

2201 CX Noordwijk

Over Auto Rietbergen

AutoCrew Auto Rietbergen levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.