Alles heel goed en vriendelijk

Je wordt goed geholpen door goed personeel van Rietbergen Voor mij is het prima je kan er altijd terecht met problemen aan je auto

Servicegericht & kwaliteit

Beste in Noordwijk e.o. Ervaar het en beoordeel zelf!

Top service!

Auto voor het eerst hier gebracht voor de APK. Eindstand moest er ook wat onderhoud gebeuren. Alles netjes afgehandeld en auto zelfs van binnen schoon weer terug gekregen. Echt een super service van ontzettend aardige mensen.

Perfect!

Ik word altijd vriendelijk ontvangen, de koffie staat klaar. Alles wordt in overleg gedaan. Top service!

Geweldige service

Ik wordt hier altijd goed geholpen. Geen probleem te groot geen klus te zwaar. Top service wasr je op kan bouwen

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Uitstekende service en prijs kwaliteit verhouding

Het maken van een afspraak en vervolgens de APK keuring en een kleine servicebeurt is uitstekend verzorgd. Tot en met het sms-je dat de auto gereed was binnen de vooraf aangegeven tijd. Ik ben zeer tevreden.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Supersnelle vervanging van de startmotor

Vanwege een schroef in de band stond mijn sprinter in de garage. Eerder deze dag startte de motor pas na 8 keer proberen en rook het naar rubber. Na de bandreparatie wilde de bus niet meer startten, diagnose kapotte startmotor. Binnen 1,5 uur was de startmotor vervangen en was de bus weer klaar. Topservice!

Uitstekende service.

Kwam langs met een motorstoring. Ik ben snel en vakkundig geholpen. Bovendien kwam mijne auto stofgezogen terug.

Helemaal prima

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Uitstekende service en zeer vriendelijke klanten relatie.

Uitstekende service en zeer vriendelijke klanten relatie.

• Reden bezoek: N.v.t.

Vriendelijke ontvangst. Het werk wordt in rust uitgevoerd. Respect onserling voor elkaar.

Ongekende service

Ik heb een bedrijfsbus geïmporteerd uit Duitsland en deze naar Auto Rietbergen gebracht voor een technische inspectie alvorens deze naar de RDW is gegaan. Herman heeft mij telefonisch op de hoogte gesteld van de zaken die niet in orde waren en het onderhoud wat er op middellange termijn zit aan te komen. Na overleg heeft hij een offerte opgemaakt op het gehele onderhoud van het voertuig weer naar gewenst niveau te tillen en heeft mij vooraf keurig voorzien van een passende (scherpe) offerte. Tevens zijn er nog een aantal cosmetische zaken door Auto Rietbergen opgemerkt en deze zijn weer keurig door hen hersteld. De RDW keuring verliep door deze werkzaamheden vlekkeloos en inmiddels is hij op Nederlands Kenteken gezet. Service, transparantie in de werkzaamheden en bijbehorende tarieven en persoonlijk contact. Deze werkwijze kan een groot gedeelte van de autobedrijven in Nederland nog een hoop van leren.

Als vanouds perfect

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Goede service, klantgericht en eerlijke prijs

Goede ervaring

• Reden bezoek: Andere reden

Perfecte service !!

Telefonisch afspraak gemaakt voor een bandenwissel . Maandag gebeld vrijdag geholpen , wachten met koffie terwijl de monteur de banden wisselt . De zomerbanden worden schoongespoten en kunnen de volgende dag afgehaald worden .

• Reden bezoek: Andere reden

Uitstekende service

We zijn weer uitstekend geholpen.

Alles zeer correct

Alles correct

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Topgarage, je voelt je er als klant altijd welkom.

Hele goede ervaring, ik kon zonder afspraak worden geholpen, ze brachten me thuis en de auto werd na de reparatie weer bij mijn huisadres afgeleverd.

Netjes en goed werk

Er wordt goed uitgelegd waarom zij dingen doen. Er wordt netjes gewerkt. Vriendelijk personeel

Zeer fijne service

Haal en breng service Communicatie vooraf aan de reparatie Kundige monteurs

Altijd super ;-)

Service is top. Snel terecht. Duidelijke communicatie.

heel goed

vriendelijkheid en vakkundig staan boven aan in deze garage. Eerlijk en goed advies . Halen niet het vel over je neus door je op kosten te jagen. Heel erg tevreden dus

Uitstekende service en deskundigheid

Goede service, werd bij aflevering thuisgebracht en eventueel kon de auto weer thuis afgeleverd worden. Snelle reparatie.

Keyserswey 53

2201 CX Noordwijk

Over Auto Rietbergen

AutoCrew Auto Rietbergen levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.