Alleen maar goeie ervaringen.
Altijd vakkundig geholpen bedrij denkt mee met de klant
Gastvrij ontvangen, duidelijke informatie over de uitgevoerde werkzaamheden!
Autobedrijf J. Janssen is echt een superfijne garage voor onderhoud of reparatie van je auto. Ze adviseren wat het beste is voor de auto, maar ook zeker het beste voor jouw portemonnee! Ze denken met jou mee. Ze vervangen/repareren niet zonder te overleggen en bij afrekenen, nemen ze de factuur rustig met je door. Als je iets niet begrijpt, staan ze open voor al je vragen. Zeker een aanrader!
Zeer net en goed geholpen
Goede service en vriendelijk personeel
Janssen lost autoproblemen snel op
De auto's die je hier koopt zijn bertrouwbaar en goed. Reparaties worden in goed overleg gedaan. Het team bestaat uit vriendelijke en behulpzame mensen
Service prima! Nooit vervelende verrassingen.
Goede service, nooit voor verassingen komen te staan, word iets duurder dan verwacht dan is er altijd overleg.
Betrouwbaar en betaalbaar.
Al geruime tijd worden onze auto's aangekocht en onderhouden bij deze uitmuntende garage met hun gemotiveerde en betrokken medewerkers. Altijd wordt op reële manier bekeken wat nodig is voor verantwoord onderhoud.
Als er één autobedrijf bestaat dat zeer sereen, betrouwbaar, efficiënt, vriendelik, medenkend en empatisch is, dan is het dit autobedrijf dat wij al jaren als verzorger van onze twee auto's mogen weten!
Goede service zullen altijd mee denken in op lossing waneer er een acuut probleem is word er zeker geprobeerd om dit gelijk op te pakken prijs kwaliteit verhouding ook goed Worden geen tweede hands onderdelen gebruikt in vitale motor delen vind ik goed inverband met garantie kom er al jaren naar tevredenheid
Altijd een plekje om geholpen te worden
Autobedrijf Janssen denkt goed met de klant mee. Niet onnodig dingen vervangen als ze nog mee kunnen. Eerlijk en oprecht advies. Ga zo door mannen!
Goede service als er echt wat aan de hand.is wordt je meteen geholpen. Gewoon een goede garage.
Ik ben erg tevreden met de service. Ook de uitleg van wat er moet gedaan worden en gedaan is helder en duidelijk. Al met al, ik zal dit garage bedrijf aan raden in mijn omgeving. Jaap de Vries
Snel en klantvriendelijk geholpen
Vriendelijke deskundig personeel. Enige jammere; dat als je 2 auto's brengt met een totaal een flinke faktuur.. voor 3 dagen huurauto moet betalen... had dat gecommuniceerd iig. Die communicatie (niet) vind ik jammer.
Van tevoren een prijsindicatie gekregen en die viel achteraf nog mee. Ook dat was vooraf vertelt dat er een marge van ongeveer € 150 meer of minder mogelijk was. Verder snel gerepareerd voor zo'n grote reparatie! Kortom; heel tevreden!
Al jaren tevreden
Mijn bus gebracht en alles is weer tip top inorde, tegen een normale prijs. Wat ik zeker waardeer is dat ze meedenken!
Onderhoud en reparaties worden deskundig uitgevoerd voor een concurrerende prijs.
Klaphekweg 18 B
6713 HN Ede
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.