Robin verteld keurig en correct wat er moet gebeuren en geeft advies. Ze repareren eerst na overleg en doen niets zomaar. Keurig en correct blijven mijn woorden over autogarage Janssen.
Perfecte en snelle service
Fijne garage, ik heb het idee dat ik hier eerlijk advies krijg!
Top bedrijf! Komen er al jaren met zowel de zakelijke auto's als privé auto's. Denken met je mee in oplossingen zonder teveel geld kwijt te zijn!
Snelle service
Snelle goede service en adequaat personeel
Ik kom er al jaren en ze repareren snel en kundig ook al is alleen een lampje kapot. AANRADER
Rustig en degelijk bedrijf.
Auto perfect gerepareerd, ondanks bijzonder slechte toelevering van onderdelen voor Volvo. Janssen bewees wederom dat zij flexibel, integer en vakbekwaam zijn. Alles met een glimlach en altijd vriendelijk. En nog een goeie kwaliteits-prijs verhouding ook!
Goede garage waar ik al heel wat jaren trouw mijn auto laat verzorgen. Niet goedkoop maar ook niet te duur, en altijd vakkundig en bereid mee te denken. Weleven opletten: hun leenautos zijn Smart For-Twos - klein en handig maar wel even wennen.
Wat begon met een vriendelijke ontvangst werd ook later doorgezet. Er werd duidelijk aangegeven wat er verwacht kon worden en telefonisch overleg over de situatie, kosten en noodzaak. Kortom; zeer tevreden
Mijn bus 1 dag kwijt en gelijk vervangend vervoer , ik zeg helemaal top
ik ben tevreden over het onderhoud van de auto, er wordt helder en duidelijk gecommuniceerd over wat er gebeuren moet. personeel is vriendelijk en kundig.
Gewoon goed en doen wat ze zeggen. Auto rijdt prima.
Correcte behandeling en duidelijke uitleg over de reparatie.
Al jaren een fijne garage!
Fijne en duidelijke communicatie, je wordt op tijd gebeld. Vriendelijk
Auto is geweest voor de apk en een kleine beurt. Om 14.30 uur werd ik gebeld dat de auto klaar was, alles is volgens afspraak uitgevoerd. Dit is gewoon een goede, eerlijke garage met weer een tevreden klant erbij!
netjes en goed geholpen , onkosten vielen mee . goed dat ik op toekomstige punten ben gewezen
Zij hebben gedaan wat ze afgesproken hebben
Geen discussie over garantie, gewoon repareren. Factuur mee voor het auto-dossier. Kosten NUL.
Top service ...
Ik moest voor een bepaalde datum een remschijven beurt hebben, maar was eigenlijk te laat. Toch hebben ze gezorgd dat ik voor de datum geholpen ben. Op de dag dat ik de auto voor de service bracht, wilde ik ook een zomerbeurt inplannen. Deze hebben ze meteen meegenomen, waar ik natuurlijk heel blij mee was. Top geregeld!
Professioneel klantgericht
Klaphekweg 18 B
6713 HN Ede
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.