Het personeel is heel vriendelijk, afspraken zijn duidelijk, als er bijkomende kosten zijn wordt eerst contact opgenomen en de prijzen zijn redelijk. Wij rijden een Kia, het onderhoud wordt uitgevoerd met behoud van fabrieksgarantie Wij zijn zeer tevreden
Positief
Contacten zijn professioneel en gericht op de inhoud. Onderhoud en service zijn top. Vakwerk.
Ik ervaar deze garage als een positieve en prettige werkplek als je daar komt, ze staan altijd klaar als je een probleem hebt, ze helpen je direct
De winterbanden moesten er weer onder! Onder het genot van een heerlijk kopje koffie, kon ik erop wachten. Dus voordat ik het wist, was het klaar en reed ik tevreden naar huis. Fijne garage, altijd correct en de afgesproken tijd klopt altijd, ik hoef nooit lang te wachten.
Al 10+ jaar mijn vaste garage. Nette garage met geweldige mensen. Ondanks drukte altijd snel een afspraak te maken. Heeft Smart For-Two's als leenautos.
Zeer prettig. Ik kon hier al jaren.
Perfect omdat ze met je mee denken. De service is uitstekend de monteurs weten waar ze het over hebben en denken ook mee. De eigenaar Robin is altijd vriendelijk en heeft ook altijd tijd voor je onder het genot van een kopje thee. Daarom 5 sterren.
Zoals ik al decennialang gewend ben is deze ervaring ook weer professioneel en vakkundig geweest. Thx
Er is met mij meegedacht rondom de reparatie van mijn auto. Duidelijke prijsopgave. Goede service.
We werden zeer vriendelijk en efficient geholpen alle afspraken werden nagekomen
verkoop van buscamper en personenauto aan garage. Geboden prijs van camper lijkt achteraf aan de lage kant; de prijs voor de personenauto was prima. Aankoop van personenauto: prima prijs kwaliteit. verbeterpunten werden deels snel en correct uitgevoerd, reparatie navi was lastig en garage heeft zich perfect ingezet om dit op te lossen.
Zeer professioneel en goed geholpen!
Voor ons is het vertouwen in een garage hoofdzaak. Zelf zijn wij niet technisch onderlegd en daarom vertouwen wij graag op deze Janssen. Wij hoorden een vreemd rammelend geluid en na een duidelijke diagnose was het probleem na een setje nieuwe banden mooi verholpen. Top!
Vertrouwd adres door hele goede service en het meedenken in oplossingen.
Ik had een plots probleem met mijn auto. Ik belde in de ochtend om te kijken of er plek was, dit was er! Normaal moet ik 10 garages afbellen om ergens terecht te kunnen.
Ik kwam onder lunchtijd maar werd toch heel vriendelijk en geduldig geholpen. De uitkomst was minder leuk maar daar konden zij niks aan doen.
Duidelijk verhaal vooraf en transparante offerte en uiteindelijke apk en reparatie. Ook informeren wat je kunt gaan verwachten van de auto. Wel zijn onderdelen relatief hoog aan de prijs.
Onze auto kan weer een ronde verder. Reparatie van een bepaald mankement werd ons afgeraden omdat die te kostbaar en niet noodzakelijk was voor de apk. Voor een volgende beurt gaan we weer naar autobedrijf Janssen, ondanks de afstand.
Reparatie snel en goed verlopen
Zoals gewoonlijk goede service en snel afgehandels
Goede relatie met autobedrijf Janssen.
Vakkundig en betrouwbaar.
Vriendelijke en behulpzaam personeel. Auto wordt altijd weer netjes afgeleverd Bij onverwachte en/of hoge kosten wordt je netjes gebeld hierover.
Correcte behandeling en snelle afwikkeling van de opdracht.
Klaphekweg 18 B
6713 HN Ede
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.