Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen consequent vertrouwen in eerlijkheid en betrouwbaarheid. Klantvriendelijkheid en deskundigheid komen herhaaldelijk naar voren. Er is sprake van duidelijke communicatie en meedenken met de klant. Al jaren is de service stabiel en worden reparaties in goed overleg uitgevoerd.
Afspraak maken gaat altijd soepel. Vragen er is altijd iemand die je kan helpen en anders wordt je gebeld. Vertrouwen, is belangrijk in dit geval kan je er vanuit gaan dat de klant eerlijk word behandeld. Zeker advies, ga er eens langs.
30 June 2026
S.H van den Berg-Palte
Katwijk ZH
Eerlijk en betrouwbaar , Zeer klantvriendelijk. Koffie / thee met koekje / chocolaatje staat altijd klaar.
8 February 2026
Adrienne
X
7 February 2026
Pieter-Jan Barnhoorn
NOORDWIJK ZH
Vriendelijk team, vakkundig en betrouwbaar, altijd goede service. Geven goed advies en denken met je mee.
11 October 2025
Mark
Katwijk
Al meer dan 10 jaren is ATS katwijk onze vaste onderhoudsgarage voor de auto en camper. Eigenlijk zegt dit al genoeg. Monteurs en ook de dames van de intake met zoveel betrokkenheid. Alle reparaties in goed overleg. Nooit kom je voor verrassingen te staan. Communicatie is super !! Onlangs was er onverwachts olie lekkage met de camper, vlak voor we op reis gingen. Kon snel even langs komen en werd gelijk verholpen. Dit ondanks enorme drukte. Hoe blij kan een mens zijn. ATS Katwijk: Gewoon kei goed bedrijf!!
6 August 2025
Aad Duivenvoorden
Noordwijkerhout
APK laten uitvoeren. s'Ochtends de auto gebracht. Tussendoor duidelijk op de hoogte gehouden over de voortgang. Er moest een reparatie uitgevoerd worden. De onderdelen zijn dezelfde dag nog besteld en vervangen, aan het einde van de dag had ik mijn auto weer terug. Altijd zeer tevreden bij ATS!
9 June 2025
van der Plas
Katwijk
Fijne groep, veel expertise. geen halve maatregelen maar deskundigheid. Precies wat nodig is om veilig de weg op te gaan.
10 February 2025
Sonja
Zie boven !
29 January 2025
Irene
Katwijk
Al sinds 2002 heb ik onze camper in onderhoud bij ATSK. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij; ik ben altijd verbaasd dat ze van iedereen meteen de naam weten. Maar het belangrijkste is: het zijn betrokken, deskundige en eerlijke werkers. Ze staan altijd voor je klaar en denken met je mee als je problemen met je camper wil oplossen. En de service is perfect en het werk dat ze doen, de reparaties, de keuringen zijn altijd tiptop. en als iets net kan, dan zeggen ze dat ook!
22 January 2025
Hans
Leiden
Afspraken worden nagekomen en de auto is weer in goede conditie en dat is belangrijk
20 December 2024
Kees Blonk
Katwijk
vriendelijk en de koffie staat altijd klaar
Aanschaf gebruikte auto
10 October 2024
Willem
KATWIJK ZH
Precies wat deze zin zegt.
26 September 2024
Kees
Oegstgeest
Klein onderhoud en apk prima en volgens afspraak uitgevoerd
31 July 2024
Claudia
Rijnsburg
Altijd tijd voor praatje en uitleg Op tijd klaar en ze vertellen wat er gedaan moet worden
12 July 2024
Ron bel
Voorschoten
Elke 2 jaar breng ik mijn paardentrailer hier naar toe voor een onderhoudsbeurt, ben blij met dit bedrijf dat ook goed meedenkt!
25 June 2024
Laura
Lisse
Mijn caravan Bovag onderhoud en keuring. Netjes geregeld en weer veilig op pad. Top!!!
Andere reden
25 June 2024
Koos
De Zilk
Ik heb mijn auto nodig voor mijn werk, ATS Katwijk is altijd heel behulpzaam, juist bij onverwachte dingen die een snelle oplossing vragen. Heel fijn om zo’n betrokken en betrouwbare garage te hebben.
15 June 2024
Autorijschool Sovandu
Snel en vakkundig geholpen
Aankoop onderdelen en/of accessoires
10 June 2024
Jan
Katwijk
Ik kon meteen een afspraak maken. Vouwwagen is goed nagekeken. De wagen was een dagje later beschikbaar dan vooraf bedacht, maar het paste allemaal. Fijn lokaal en professioneel bedrijf.
9 June 2024
Pieter
Oegstgeest
Ondanks dat ze het heel druk hebben staan ze altijd voor je klaar en maken ze tijd vrij. Zeer tevreden over de service van ATS Katwijk. Ik blijf hier zeker klant!
9 June 2024
Leen
Katwijk zh
Altijd vriendelijk ontvangen en snelle service
4 June 2024
Arend
Katwijk Zh
Het opvullen van mijn lekke band met een prop hebben zij destijds kosteloos voor mij gedaan. Een goede en fijne service!
29 May 2024
Eerlijk en netjes bedrijf
28 March 2024
Anouschka
Katwijk aan Zee
Snelle en goede service. Vriendelijke bejegening:)
16 March 2024
Irene