4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige, vriendelijke intvangst. Lekkere koffie en snel geholpen. Jammer dat ze geen oplossing weten te vinden voor de onlogische routes die vaak. op onnavolgbare wijze in mijn navigatie worden gepresenteerd. Het probleem is bekend maar een oplossing kunnen ze niet bieden !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

fijn bedrijf met hele capabele mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette afhandeling van de servicebeurt van mijn Mercedes. Helemaal blij met de mogelijkheid van het gebruik van een leenfiets. Enige punt van kritiek is dat ik geen andere auto kon vinden waarbij ik mijn huidige auto kon inruilen.

Prima in orde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Service mag beter, daar bedoel ik mee om geholpen te worden...heb nu al paar keer gehad dat het best lang duurde voordat er iemand komt om de klant te woord te staan waar ze voor komen, meer bezig met telefoontjes plegen dan dat de klant koning is....!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onderhoudsbeurt. Optie voor vervangend voertuig maar gekozen voor de leenfiets. Optijd klaar. Auto rijdt weer als een zonnetje. Helemaal goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik ben zeer tevreden over het totaal plaatje vanalles wat er moest gebeuren!

Klantvriendelijk en behulpzaam

Servicegericht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kleine kanttekening: Na het vervangen van de voorruit bemerkte ik de volgende dag dat het stuurwiel een beetje scheef (naar links) op de as zit. Niet hinderlijk of gevaarlijk, wel slordig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lease auto bestelt via ASV. Ondanks wat problemen met auto altijd alles keurig netjes opgelost.

Louter positief

aankoop en onderhoud Mercedes GLE

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima Commentaar: Ik had om een vervangende auto gevraagd, maar dat kon niet. Ik moest dan huren. Vervolgens werd aangeboden de auto thuis op te halen. De auto werd inderdaad keurig op het afgesproken tijdstip opgehaald en er bleef een auto bij mij thuis achter van de chauffeur, die ik vervolgens ook gewoon mocht gebruiken. Dit lijkt mij niet bepaald handig en kosten bewust aan de kant van ASV

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen in Veghel en alle afspraken klopte

Hugo van der Goeslaan 49

5643TX Eindhoven

Over ASV Mercedes-Benz

ASV Automobielbedrijven is officieel dealer van Mercedes-Benz, smart en VOYAH. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot de meest toonaangevende Mercedes-Benz dealer van Nederland met een Flagship Store voor nieuw en gebruikt in Eindhoven en een AMG Performance Center in Veghel. Hiermee zijn wij verantwoordelijk voor de verkoop en service van Mercedes-Benz, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach, smart en VOYAH.