4 sterren: goede service, goed behandeld

Het geheel ziet er indrukwekkend uit [gebouw + voorraad auto\'s]. Zeer attente medewerkers. De inname van de auto, het telefonisch contact inzake meerwerk. Een geoliede machine. Een toevoeging: alles is proper.

geen problemen!!!

Heel goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

met kluitje in het riet is mijn vrouw weggestuurd . de twee klachten die ze had over de accu en radio zijn er nog steeds. is niets aan te doen. accu wordt niet goed geladen 40km per dag is te weinig km om accu te laden. radio hoort zo te spelen, met bijna geen geluid achter en bassbo. JAMMER

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tevreden over afhandeling, niet tevreden over toon waarop in de ochtend door de betreffende baliemedewerker aangesproken.Of ik wel zeker wist dat ik klacht nagekeken wilde hebben dat ik leen auto vol moest tanken ook als maar paar km zou rijden terwijl einde dag bleek dat tank niet vol was geweest. Was vooral manier waarop aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds 1 jaar ben ik weduwe Wanneer ik in de garage kom heeft iedereen Tijd voor mijn vragen. Dat waardeer ik erg, dankjewel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Die zijn goed. Ook waardeer ik de service van Remco Schellekens zeer. Hij haalt de auto\'s bij mij thuis op en brengt ze \'s avonds ook weer netjes terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tegenwoordig klantgericht en klantvriendelijk, dit is de laatste jaren enorm verbeterd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, direct persoonlijk contact. Men weet wie er belt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, servicegericht, hands-on (niet bureaucratisch), makkelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurige en nette service, kijken verder dan alleen wat nodig is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

positief over de keurige ontvangst en pro actieve instelling. Alleen stukje communicatie over duur van wachttijd ontbrak. Na zelf navraag doen werd dit keurig toegelicht. Tip voor de volgende keer!

Heuvelplein 3

5463 XG Veghel

Over ASV Automobielbedrijven B.V.

Bij ASV vindt u een exclusief aanbod van premium occasions. Met zorg geselecteerd en volledig voorbereid zodat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Als erkend Servicepartner staan wij ook klaar voor vakkundig onderhoud, service en reparaties aan uw Mercedes-Benz. Met meer dan 45 jaar ervaring en onze vestiging in Veghel bent u verzekerd van persoonlijke service en deskundig advies.