5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd prettig zaken doen met Stern Veenendaal. Naast de Mercedes C, nu de Mercedes E cabrio, heerlijke cabrio, geen last van wind en die airscarf (in de hoofdsteun) met warme lucht is \'s avonds helemaal rijden mee rijden.

goed geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste Danny, Het is al weer twee weken geleden dat wij onze mercedes e coupe opgehaald hebben in Veenendaal. Hierbij wil ik nog namens mij en mijn vrouw onze waardering uitspreken over de fijne wijze waarop deze deal tot stand is gekomen, ook al hadden wij afgesproken de auto zo mee te nemen zonder enige vorm van garantie of aflevering stond deze op de dag van aflevering netjes schoongemaakt, afgetankt en met een nieuwe apk keuring erop klaar. Het rijden is even wennen vanuit een audi met eem 6 cilinder motor is deze toch wat gehorig inde optrekfase, maar daar komen we wel ove heen verder rijdt deze goed zoals je ook van een mercedes mag verwachten. Nogmaals dank voor de goede en prettige samenwerking tot nu toe hopende lang klant te blijven bij Stern Veenendaal. Met vriendelijke groet, Familie van Putten Nieuwegein

• Reden bezoek Overige

4 sterren: goede service, goed behandeld

ACV stelt als regionale afvalinzamelaar in de gemeenten Ede, Wageningen, Renkum en Veenendaal hoge eisen aan hun leveranciers. Stern Trucks Veenendaal voldoet op alle fronten aan deze hoge verwachting. Een ruime 9! De expertise die Stern Trucks Veenendaal bezit om samen met ACV complexe voertuigen met bijvoorbeeld een groengasmotor samen te stellen is groot!. Ook de samenwerking op het gebied van onderhoud is bij Stern Trucks Veenendaal prima geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Topservice! Staan altijd snel en vakkundig voor ons klaar. Onderdelen zijn vaak op voorraad of snel ter plaatse en ze hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Bovendien heeft onze MB Actros door advies van Stern Veenendaal een prachtige uitstraling gekregen waar we zeer veel positieve reacties op krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed gekwalificeerd personeel dat weet waar men over spreekt. Men denkt pro-actief mee met de klant op het gebied van onderhoud, reparaties en kosten. Kortom een bedrijf met zeer goede service en waar niets onmogelijk is! Ga zo door!

Turbinestraat 2 4

3903 LW Veenendaal