Hierbij moet ik mijn bericht die ik gisteren geplaatst heb rectificeren. Mijn klacht gaat over Ster AUTO Veenendaal Galileistraat 15 3902 HR Veenendaal. Mijn eerdere berichten (KLACHT) is geplaatst op Stern TRUCKS. Bij Stern TRUCKS ben ik wezen kijken naar het model Vito XL omdat deze wel bij hun in de showroom stond en niet bij stern auto. Bij stern TRUCKS ben ik goed ontvangen en heb ik een goed gesprek gehad.
Mijn ervaring is zeer slecht. ik bon nog nooit ergens zo slecht behandeld als hier. ik ben als een hond behandeld. Hun werken voor Mercedes, en alles wat ze zeggen klopt, en wat jij zegt maakt niets uit. Schade aan mijn nieuwe bus maken tijdens werkzaamheden in de werkplaats, en niks melden. Vragen stellen en op elke vraag een week wacht tijd voor reactie. M.v.g Michiel
Geachte heer Van der Hoogte, Bedankt voor uw reactie. Uw mening is voor ons van groot belang. Mede dankzij uw feedback kunnen wij onze service naar onze klanten verder verbeteren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Stern Auto B.V.
Prima,snel en efficient
Geachte heer Van Geest, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. De volgende keer staat de koffie weer klaar. Met vriendelijke groet, Stern Auto B.V.
Ik vind het een fijn bedrijf met veel ervaring. Er wordt goed overleg gepleegd met de klant , zodat je weet wat er met je voertuig gebeurt. Ik vond in eerste instantie de prijskwaliteitsverhouding aan de te hoge kant t.o.v. andere merken. Na overleg is dit bij getrokken. Een minpuntje vind ik de telefonisch bereikbaarheid via het telefoonteam. Rechtstreeks bellen werkt beter maar dit kan en lukt niet altijd.
Geachte heer Roelofsen, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u Stern Auto een fijn bedrijf noemt. Goed overleg met de klant is uiterst belangrijk. In verband met de telefonische bereikbaarheid zal zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen. Met vriendelijke groet, Stern Auto B.V.
Ik ben al jaren trouwe klant van Stern Veenendaal. Zodra je binnen stapt voel je je speciaal door de aandacht en vriendelijkheid van de medewerkers en de uitstekende service. Er wordt met je meegedacht en ze stellen alles in het werk dat je tevreden de deur uit gaat. Onlangs wederom een zeer goede ervaring tijdens een servicebeurt. Plezierig ontvangen, koffie en een broodje voor tijdens het wachten en een blinkend schone auto retour. Als verrassing daarbij ook nog een prachtige Mercedes-loopwagen voor mijn kleinkinderen. Over een jaar of 20 hebben jullie er op deze manier zeker een paar jonge klanten bij! Marinus Willemsen
Duidelijke communicatie vooraf en exact nagekomen zoals afgesproken. Top.
Geachte heer Van de Fliert, Hartelijk dank voor uw review. Duidelijke communicatie staat bij Stern Auto hoog in het vaandel, evenals het nakomen van afspraken. Fijn om te horen dat u dit ook zo ervaart. Met vriendelijke groet, Stern Auto B.V.
Ik ban afgegaan op een goede omschrijving van mijn aangeschafte auto op Autoscout. Zonder afspraak naar Veenendaal gegaan, de auto stond netjes in de showroom. Dit kwam bij mij eerlijk over. Na ontvangst in de showroom heb ik een prettig gesprek gehad met Marco Wesdorp en zijn meteen tot zaken gekomen. Mijn demonstratieauto bevalt uitstekend. Ik ben zeer tevreden over mijn aanwinst.
Geachte heer van der Aa, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door Marco bij de aanschaf van uw nieuwe auto zodat u meteen tot zaken kon komen. Wij wensen u veel veilige kilometers toe met uw nieuwe aanwinst. Met vriendelijke groet, Stern Auto B.V.
Tot op heden zeer plezierig zaken mee gedaan. Hartelijke en professionele verkoper, uitstekende aflevering van de auto en net in een andere vestiging een afspraak gemaakt voor wat kleine dingetjes en weer professioneel opgepakt. So far so good!
Geachte heer ter Laak, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij staan een volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Stern Auto B.V.
Prima service personeel vriendelijk
Geachte heer Rooke, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. De volgende keer staat de koffie weer klaar. Met vriendelijke groet, Stern Auto B.V.
In het algemeen ben ik helemaal tevreden met het aanschaffen van mijn auto. Een verbeterpunt zou zijn beter communiceren van tijdelijke Financiële aanbiedingen en voorwaarden. Voor de rest gewoon top. Bij het ophalen waren alles goed geregeld, van het inruilen tot de tenaamstelling. Met vriendelijke groeten, Peter Bjerre Petersen
Geachte heer Petersen, Bedankt voor uw reactie. Uw mening is voor ons van groot belang. Mede dankzij uw feedback kunnen wij onze service naar onze klanten verder verbeteren. Met vriendelijke groet, Stern Auto BV.
Prima geregeld, goed geholpen.
Auto gekocht in 2016 Auto in onderhoud dec 2016
Hoge servicegraad. Ze denken met de klant mee. Zeer vriendelijk. Haal en breng-service is ideaal.
goede ontvangst behulpzaam
Wij kochten bij verkoper Tim Schoonderbeek onze eerste Mercedes en zijn zeer tevreden over de service en zijn blij met onze auto.
Servicebeurt en bandenwissel zijn prima uitgevoerd. Kosten waren iets lager dan de prijsopgave vooraf. Door de bandenwissel heeft het wat langer geduurd, maar het wachten is geen \'straf\' door de prachtige showroom voor nieuwe en occasion MB en een aangename koffiecorner. Tot slot naar huis met een gewassen en uitgezogen auto. Wat kun je meer wensen.
Prima, vriendelijk en attent medewerkers
Prettig , vriendelijk, duidelijke uitleg en heel gezellig eigenlijk
Ik ben prima geholpen door uw verkoper, de heer Rob Boon. Wat vervelend is, is dat ik tijdens de proefrit met deze auto, Mercedes GLE500 KG-694-S constateerde dat er voorin rechts, waarschijnlijk uit het remsysteem, op, onregelmatige momenten, een hard schurend geluid komt. Dat is niet verholpen voor de aflevering. Ik voel me niet veilig in deze auto voordat dit verholpen is. Heb de heer Boon een mail gestuurd om contact op te nemen voor de reparatie. Dit geldt ook voor een klein sneetje in het leer op de achterbank. Ik heb echter nog geen reactie gehad....
Ben zeer goed geholpen door Danny van Es. Hij is klantvriendelijk, servicegericht en denkt mee. Hoefde niet te onderhandelen over de prijs, maar kwam zelf met aanbod en zelfs met iets extra\'s. Vind dat ook echt bij Mercedes passen, je koopt tenslotte niet iets op de markt. Stijl! Dus Danny compliment!
Zeer snelle en vakkundige service. Duidelijke offertes en komen afspraken goed na! Top!
Auto gevonden via internet gebeld met Danny van Es, snel teruggebeld met een goede, naar tevredenheid, inruilprijs, afspraak gemaakt om te komen kijken. Bakje koffie gekregen en zaak afgewerkt, als service is de auto bij ons thuis afgeleverd. Alles goed en snel verlopen, super. Groet, Kees.